V-am mai povestit că am primit de la un prieten niște amestecuri de sare, ardei iute și piper roșu, cu vanilie. Interesante combinații, le tot testez de atunci în diverse mâncăruri. Zilele trecute am folosit sarea cu vanilie și ardeiul iute cu vanilie pentru a condimenta niște frigărui din porc cu legume. Le-am lăsat prăfuite bine de tot în frigider, 24 de ore. Le-am pus apoi pe grătar, unde le-am ținut aproape 15 de minute (bucățile de carne erau chiar mari și erau din pulpă). Pentru că nu am mai avut timp pentru garnitură, am improvizat, am folosit nite tortillas pe care le-am uns cu pastă de gogoșari și ardei iuți făcută de mine și am amestecat frigăruile, făcute bucăți mici (fără bețe, hei), cu roșii proaspete, mărunțite. A ieșit ce vedeți mai jos. Să fiți sănătoși.
FOTO: Nikon D300, obiectiv Nikkor 50 mm, f:1.8, powered by Nikoniști.