La Cină, cu Ionela Năstase și Joseph Hadad
Sâmbăta trecută l-am avut invitat La Cină pe Joseph Hadad. Nu, nu mi-a luat locul în bucătărie, ci ne-a povestit viața lui, mai pe scurt: Să fiți sănătoși!
Read MoreSâmbăta trecută l-am avut invitat La Cină pe Joseph Hadad. Nu, nu mi-a luat locul în bucătărie, ci ne-a povestit viața lui, mai pe scurt: Să fiți sănătoși!
Read More(PUB) Dacă tot a început anul universitar, recomand astăzi o rețetă pentru studenții care fie n-au chef, fie n-au timp sau nu au prea multe ustensile să-și gătească. Aveți nevoie de câțiva crenvurști Wudy, de la Nordic, puțin entuziasm, lipii și brânză. Perpeliți crenvurștii pe grătar sau îi fierbeți în […]
Read MoreÎn curând începem selecția pentru cea de-a șasea generație de interni pe adihadean.ro. Le mulțumesc, pe această cale, Andreei Duția, Flaminiei Boc și lui Liviu Tudoran pentru dedicarea de anul acesta, pentru ideile tare faine și pentru seriozitatea de care au dat dovadă. Vă sfătuiesc să îi urmăriți și de-acum […]
Read MoreBucătăria nord-africană e fascinantă prin condimentele și combinațiile interesante de carne cu fructe uscate. Preparatele mele preferate sunt cele gătite încet pentru că aromele se pătrund parcă în ritmul lor, fără să le grăbească nimeni, iar rezultatul este uimitor. Îmi vezi da dreptate dacă încercați rețeta. Ingrediente marinadă: 1 linguriță […]
Read MoreAmalia Năstase a fost invitată sâmbătă, la Cină. Este un ambasador al faptelor bune, un activist și o mamă dedicată. Nouă ne place tare mult: Să fiți sănătoși!
Read MoreMâncarea japoneză e de-a dreptul fascinantă și delicioasă, iar ramen-ul este o rețetă renumită de supă cu tăiței și topping-uri precum carne de porc, ouă marinate, ciuperci, ceapă verde, alge și diverse alte ingrediente. Rețeta tradițională e foarte laborioasă și durează foarte mult până se prepară, așa că vă invit […]
Read MoreJambalaya, un preparat bogat, plin de influențe africane, franțuzești și spaniole cu originea în Louisiana este un deliciu și o explozie de arome. Deși sună atât de exotic, eu am ales să o aduc pe masă în România, la mine acasă. Și am personalizat-o cum nu se putea mai bine, […]
Read MoreAmbasadorul Israelului în România, Excelența Sa David Saranga a fost invitat La Cină. Un dimplomat cu umor, care iubește România și bucatele românești. Vedeți aici un dialog mișto: Ne vedem săptămâna viitoare, să fiți sănătoși!
Read MoreSe știe că pe final de vară se face bulionul, cum zicea bunica. Se adună roșiile alea moi, ușor crăpate, dar din cale-afară de cărnoase și gustoase. Supa de roșii mă trimite în perioada copilăriei, iar bunica, pe lângă bulion, îmi făcea supa asta cu găluște, de obicei, însă, la […]
Read MorePentru cei care vor să mai tragă de vară nițel, vă recomand o salată tare mișto, care combină gusturile și texturile într-un mod jucăuș. Dulce-acrișor, cremos-crocant, foarte ușor de personalizat după gusturi. Eu am făcut-o cam cu de toate și vă promit că poza nu-i face dreptate. Ingrediente: o caserolă […]
Read More