Pâine cu cartofi și usturoi copt – rețetă potrivită pentru începutul iernii
Pâine aromată
Read MorePâine aromată
Read MoreAzi vă propun reţeta drumului savuros al cȃtorva rădăcinoase dulci, început în cuptorul fierbinte şi încheiat într-un bol de supă caldă sorbită în linişte, la gura sobei: supa-cremă de sfeclă roşie coaptă. Este o supă dulce-acrişoară, cu o culoare incredibilă, căreia greu îi poţi rezista. Şi nu doar pentru că […]
Read MoreUnele feluri de mâncare nu au nevoie de o introducere foarte lungă. Felul în care arată spune multe despre preparatul în sine, iar cum preparatul meu de azi arată într-un mare fel, o să trec direct la subiect. Pentru astăzi vă servesc cu Mâncare de linte cu ciuperci și o […]
Read MoreÎmi place fasolea în toate modurile posibile fie ea zamă, iahnie, frecată, salată, însă azi am încercat o combinație nouă și bine am făcut. Ați încercat fasole coaptă? Îmbrăcată elegant într-un dressing de muștar și miere? Probabil că o parte dintre voi va strâmba din nas, iar cealaltă parte va […]
Read MoreCe-i mai simplu și mai simplu decât o masă pregătită repejor, fix la timp ca să-ți alini foamea? Iar pentru că urmează o perioada de post, rețeta pe care v-o propun azi bifează și această “căsuță”. Paste de casă cu ceapă călită și cartofi fierți. Vă zic eu că e […]
Read MoreDovleac copt cu umplutură aromată este potrivit pentru gurmanzi, pentru cei care vibrează de bucurie atunci cȃnd, în farfurie, îşi face loc ceva nou pentru papilele lor gustative. Eu sunt dintre cei care nu rezistă aromei de dovleac copt, ce se potriveşte atȃt de bine cu aerul rece şi bruma […]
Read MoreToamna e sezonul în care se mai numără și firele de sparanghel frumos așezate pentru a se prezenta la farfurii curate. Am să vă arăt cum puteți să gătiți sparanghel în sos de maioneză simplu, ușor și gustos. Așa cum este bine să speli orice legumă înainte de gătit, faceți […]
Read MoreSupa de chimen, așa cum o știm cu toții este o supă nu doar gustoasă, ci și una care ajută organismul în momentele în care are nevoie.
Read MoreAzi vă prezint o rețetă cu tradiție – învârtită cu mac. Nu pot să mă gândesc la Bucovina fără să îmi vină în minte mirosul de pâine și cozonac, coapte în vatră
Read MoreAstăzi vă spun despre brânză topită. Am făcut o combinație inedită cum n-ar fi făcut bunica. Și dacă am trufă, dau și cu trufă și mă bucur.
Read More