Tocană de vită și salată caldă de varză roşie şi gutui
Am îndrăznit să abuzez de arome şi nu am greşit, atunci cȃnd mi s-a făcut poftă de o tocană de vită și salată caldă.
Read MoreAm îndrăznit să abuzez de arome şi nu am greşit, atunci cȃnd mi s-a făcut poftă de o tocană de vită și salată caldă.
Read MoreRețetă de paste făcute în casă, cu vită și sos de ciuperci cu pesto de trufe.
Read More[PUB] Cred că și pentru voi, ca în cazul meu, unele zile au, parcă, mai puține ore decât altele. Nu mai vorbesc de perioada sărbătorilor. Pentru cine n-are vreme să bibilească sarmalele anul ăsta, v-arăt o variantă ce vă economisește jumătate din timp, dacă nu mai mult, cu același gust […]
Read More[PUB] Știți că îmi place viața simplă, dar e mai faină cea gustoasă. Și nu, nu se exclud una pe cealaltă, chiar astăzi vă arăt un exemplu bun. O rețetă plină de gust, mai simplă decât vă imaginați, chili con carne, într-o variantă românizată. Am folosit legume mexicane Bonduelle Vapeur, […]
Read MoreHuevos rancheros este o rețetă delicioasă, de origine mexicană, care era un fel de mic dejun întârziat al țăranilor, după ce lucrau intens la fermă dis-de-dimineață. Nu știau ei de brunch, dar eu v-o recomand astăzi tocmai cu acest scop. Rețeta se poate face în diverse variante, cu fasole, cu […]
Read MorePrazul este leguma pe care ori o iubești ori ba. E bine că suntem români și ne cam place prazul, cel puțin mie. Ingrediente pentru aluat 160 g făină 80 g unt nesărat cu 82%grasime 3 g de sare 20 ml de apă Ingrediente tartă 500 g praz, tăiat mărunt […]
Read More(PUB) Știți că nu-mi place să irosesc mâncarea (ceea ce vă doresc și vouă), și în acest sens vin azi cu o idee de reciclare. Mă rog, nu chiar reciclare, mai degrabă îmbunătățire a mâncării de ieri printr-un efort minim. Să zicem că am făcut un gulaș, ceea ce am […]
Read MoreVreau să vă mărturisesc faptul că iubesc rețetele rapide și gustoase. Mai ales când am mult de lucru și nu prea am timp de petrecut în bucătărie. Rețeta aceasta este ideală pentru o zi plină sau pentru un brunch rapid cu prietenii. Cheia este să folosiți produse de calitate și […]
Read MoreUnul dintre motivele principale pentru care aștept să vină toamna este apariția smochinelor în toate magazinele și tarabele. Le iubesc și le consum nu doar ca desert, ci mi se par perfecte pentru aperitiv. Vă arăt o combinație foarte interesantă, numai bună de pus cap la cap într-o zi de […]
Read MoreBucătăria nord-africană e fascinantă prin condimentele și combinațiile interesante de carne cu fructe uscate. Preparatele mele preferate sunt cele gătite încet pentru că aromele se pătrund parcă în ritmul lor, fără să le grăbească nimeni, iar rezultatul este uimitor. Îmi vezi da dreptate dacă încercați rețeta. Ingrediente marinadă: 1 linguriță […]
Read More