Pâine dulce cu lapte și miere
Rețetă pentru pâine făcută în casă, dulce, cu lapte și cu miere
Read MoreRețetă pentru pâine făcută în casă, dulce, cu lapte și cu miere
Read MoreTartă cu dovleac copt și lapte de cocos, în stil thailandez.
Read MoreRețetă de ruladă cu dovleac, cu cremă de mascarpone și umplutură de măr, gutuie, pere și scorțișoară.
Read MoreChiar dacă am fost mai puțini meseni anul ăsta de sărbători, meniul tot îmbelșugat a fost; și cred că vorbesc în numele multora. Dacă am învățat ceva de pe adihadean.ro și de la familia mea în bucătărie, este că putem combate risipa alimentară după sărbători și nu numai, într-un mod […]
Read MoreCheesecake-ul ăsta are parfum de vacanță. Are dor mult, dorul meu de călătorii. Are dulce de leche. Tradițional din America de Sud, desert în sine, dar grozav folosit și ca ingredient în alte deserturi. Mi se pare că se completează perfect cu gustul delicat al cremei de brânză, așa că […]
Read MoreDacă nu știți încă ce desert să pregătiți pentru Anul Nou, vă recomand astăzi o rețetă faină, cu care veți impresiona soacra. Este dulce-sărat, astfel că împăcați și capra și varza. Știu că pentru mesele în familie, de regulă, trebuie să gătești ceva să placă tuturor, de aceea am ales […]
Read More[PUB] Se apropie Crăciunul și ne pregătim cu toții de sărbătoare, care mai de care mai priceput și mai pofiticios. Mie îmi place tare mult să gătesc rețete noi în fiecare an, încercând diverse combinații. Anul acesta am decis să fac un cozonac mai neobișnuit, dar delicios. Am făcut un […]
Read More[PUB] Să fii mamă în preajma sărbătorilor poate fi o provocare, uneori. Bineînțeles, una tare frumoasă. Eu încerc să mă întrec pe mine însămi de la an la an și să pregătesc familiei deserturi noi, în preajma Crăciunului, în afara cozonacului clasic. Nu mare mi-a fost mirarea când această tartă […]
Read More[PUB] A trecut aproape un an de când am început stagiatura pe adihadean.ro. Cred că deja v-ați obișnuit cu rețetele mele și v-ați dat seama că sunt fană cheesecake. Îmi place mult să prepar în diverse forme și să descopăr combinații noi. Cel de astăzi este printre cele mai reușite. […]
Read MoreNu obișnuiam să mănânc gutui pentru că sunt nițel amărui și urâte la curățat. Dar am trecut peste asta și am aflat că fac casă bună cu vinul roșu. Acum mi se pare că cel mai frumos desert de toamnă conține gutui. Am folosit 4 gutui 100 g zahăr brun […]
Read More