Pâine cu cartofi în vremea coronavirusului
Prietenul meu, Gabriel Barbu, e brutar. Am lucrat împreună în diverse proiecte, până când s-a […]
Read MorePrietenul meu, Gabriel Barbu, e brutar. Am lucrat împreună în diverse proiecte, până când s-a […]
Read MoreCam toți ne întoarcem de pe-o parte pe alta în canapea zilele astea, de la […]
Read MoreSunt sigur că printre voi se numără mulți inși ca mine, cărora le place să […]
Read MoreAstăzi, hai să ieșim puțin din sfera extremelor, ori că e doar o gripă, ori […]
Read MoreNoua stagiară care întregește echipa ne-a spus cât de frumos se combină pasiunea pentru gătit […]
Read MoreAstăzi vreau să vă fac cunoștință cu Medeea, noua membră a echipei de interni căreia […]
Read MoreÎntr-o ordine pur întâmplătoare, astăzi vreau să v-o prezint pe următoarea stagiară de anul acesta, […]
Read MoreA sosit timpul ca noii stagiari să preia ștafeta și să ne spună povestea lor […]
Read MoreIaca a venit momentul mult așteptat de mulți, și nu mă refer la atmosfera de […]
Read More(PUB) Ricotta ai? Ai! Fagure ai? Ai. Dacă n-ai, se găsește, că nu e prohibiție. […]
Read More