Prezentare interni 2023 – Mărzăneșteanu Cristina

567

Continui seria prezentărilor cu următoarea interna a acestui an, Cristina Mărzăneșteanu. Pasionată de deserturi, îi place să gătească pentru cei dragi, să încerce preparate noi și să facă tot felul de combinații cu care să-și surprindă familia și prietenii. Să vedem ce ne mai spune despre ea.

_autotone

Mă numesc Cristina, am 34 de ani și ador să gatesc. Dar intotdeauna pentru altcineva, nu pentru mine. Îmi plac reacțiile oamenilor care îmi gustă preparatele, mă hrănesc practic cu plăcerea lor. Îmi place faptul, că atunci când îmi propun, iar apoi îmi fac planul pentru ceea ce să gătesc, sunt foarte organizata, lucru care nu mi se întâmplă în alte circumstanțe 😊. Îmi place să încerc tot timpul lucruri noi, ingrediente noi, gusturi noi, și să fac tot felul de combinații, câteodată reușite, câteodată nereușite, însă asta cred că ni se întâmplă tuturor. Dar cel mai mult îmi place să pregătesc dulciuri, de aici și visul meu de a avea propriul laborator, la un moment dat. 

În afară de gătit, iubesc să călătoresc – în strânsă legatură cu mâncarea de altfel, deoarece atunci când călătorești incerci, dar și afli lucruri noi. Iubesc muzica, animalele și sportul. 

Odată cu acest internship, îmi doresc să evoluez, să învăț multe lucruri noi și să împărtășesc ideile mele cu alți oameni pasionați și doritori de gătit. Sper să și reușesc. 

Cu drag, Cristina. ❤️

Pe Cristina puteți să o urmăriți și aici:  www.fudylicious.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close