Experiențe noi în bucătărie: Înscrie-te pentru internship adihadean.ro 2023

395

Și uite așa o luăm de la capăt cu internii. A trecut deja aproape 1 an de când Cristina, Ioana și Ionela m-au surprins și ne-au surprins cu rețete creative, accesibile, pline de arome, dar nu în ultimul rând, rețete în care au pus suflet și s-a văzut asta. Le mulțumesc tare mult pentru efortul depus, pentru treaba minunată pe care au făcut-o și pentru toate rețetele propuse care au încântat urmăritorii. Vă sfătuiesc să le urmăriți în continuare, căci imaginația lor e fără limite și sunt convins că vor fi la fel de creative ca și până acum.

Deși mi-e greu să le las pe fetele astea în urmă, a venit momentul să predea ștafeta altor trei interni care vor scrie pe blog, timp de un an de zile. 

Înscrieri internship adihadean.ro 2023.

Așadar, dăm startul unei noi generații de stagiari. Dacă tu consideri că ai o “voce” pe scena gastronomiei și dorești să împărtășești rețete, tehnici culinare și povești, acompaniate de fotografii cu bunătățile pe care doar tu știi să le pregătești, te aștept să aplici pe adresa de e-mail:  larisa@adihadean.ro.

Treaba e destul de simplă și depinde de tine să-i faci față, astfel că, trebuie să te implici în acest proiect și să scrii ca și cum ai face-o pentru blogul tău, singura diferență e că vei scrie pentru adihadean.ro

Cum aplici?

E-mailul tău trebuie să aibă subiectul “Internship 2023”, să conțină o rețetă faină, de preferat una originală, gândită de tine, să fie scrisă corect și să conțină fotografii, atât din timpul procesului de preparare, cât și cu preparatul final. Rugămintea mea e să nu te înscrii dacă nu vei face față acestui proiect tot anul următor. Nu vrem să ne încurcăm unii pe alții. 

Dacă totuși consideri că faci față acestei experiențe, și vrei să arăți tuturor ce știi să faci și cât de bine te pricepi la bucătărit, atunci aștept e-mailul de la tine.

Dacă vei fi ales, pe toată durata anului viitor vei scrie câte o rețetă, săptămânal, pornind de la temele pe care eu ți le voi da, iar noi o vom publica pe adihadean.ro și o vom promova pe pagina de Facebook Adrian Hădean.

Aștept înscrierile voastre până la data de 1 decembrie 2022, când voi alege 3 rețete care mi-au stârnit atenția, iar cei care se află în spatele acestora, vor prelua noua stagiatură. Și pentru că sunteți mulți și oricât de mult mi-as dori să răspund fiecăruia în parte, îmi este peste mână, astfel că voi răspunde doar celor ale căror rețete m-au făcut curios.

Și cam atât din partea mea. Din partea ta aștept cele scrise mai sus. Nu uita să lași creativitatea să fie prezentă. Doar așa faci treaba să fie și mai bună!

Mult succes tuturor. Să fiți sănătoși!

*faptul că rețeta a fost trimisă pe adresa de mai sus, reprezintă acordul pentru publicarea ei pe adihadean.ro,dar nu și obligația mea de a o publica.

Adrian Hădean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close