#Stayhome și încinge tigaia. Cursuri online de gătit

393

Cam toți ne întoarcem de pe-o parte pe alta în canapea zilele astea, de la atâta stat în casă. Până și câinele, neobișnuit să stați acasă atât, s-a plictisit de voi. Și al nostru de noi. De bine, de rău, avem marele internet la dispoziție și, pentru cei ce caută activități creative acasă, am niște sugestii faine. 

Pâine cu maia

Dacă tot ați umblat în atâtea magazine după drojdie, fără niciun rezultat, eu zic că e vreme să încercați să faceți pâine cu maia, acasă. Viviana Marza, o fată de nota două sute, vă arată pas cu pas cum să faceți pită de casă ca pe vremuri. Chiar și după această perioadă de izolare, veți uita de aia ambalată fără contact uman și tot ca ea veți coace pâine. Pe cuvânt.

Cursuri de gătit

Mă bucură tare mult să văd atâția gurmanzi ca mine în jur, și tot atâția oameni faini care vor să învețe bucătărie. Fie că vă numărați printre cei pasionați sau doar vreți să faceți un ospăț  acasă, vă recomand o serie de cursuri de gătit online, care vor deveni noul serial mișto Netflix. Numai că astea chiar vă vor lăsa cu ceva în cap. DallesGO organizează cursurile unde îl puteți vedea pe Liviu Chiorpec cât este de fain gătitul acasă, cum să asociați alimente, cum să pregătiți ceva mișto pentru soție. Eu vă recomand să intrați pe site-ul celor de la DallesGO și să vedeți ce chestii faine au pregătit.  La fel și Viorel Copolovici, împărtășește tehnici și combinații pe care să le țineți minte mult timp.

Fie că vreți să învățați tainele bucătăriei sau doar vreți o idee de ce să gătiți mâine, vă invit pe Facebook, unde vă mai luminez, sper, cu câteva ziceri și vă mai arăt câte o rețetă, două. Și Joseph Hadad vă dă idei, tot pe Facebook. Acu’ voi știți de ce aveți poftă. 

Să fiți sănătoși!

Join the Conversation

  1. [link=https://mitranescu.ro/]Fotograf nunta[/link] Mai asteptam articole. :)

  2. Ma bucur sa vad cursuri online pe zona de cooking. Vad cum tehnologia reuseste sa ne apropie in perioada asta, chiar daca offline nu mai putem.

    Felicitari DallesGO si profesorilor de la curs, iar tie multumesc de recomandare!

  3. Am incercat si a iesit asa….si asa :), dar sunt un incepator in ale gatitului

  4. Am incercat si eu si a iesit delicios, felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close