Prezentare interni 2020 – Flaminia Boc

210

A sosit timpul ca noii stagiari să preia ștafeta și să ne spună povestea lor pe adihadean.ro. Echipa de anul acesta este a cincea generație de interni, tot plini de pasiune și de entuziasm. Astăzi vă fac cunoștință cu Flaminia Boc, o tânără din Timișoara pe care călătoriile o definesc.

“Mă numesc Flaminia Boc (Flamy pe scurt), am 30 de ani și lucrez în publicitate, sunt specialist în marketing online. Sunt o persoană foarte creativă și mă pasionează fotografia, bijuteria, călătoriile și gătitul.

Pasiunea pentru gătit mi-a fost insuflată încă de mică, fiind crescută cu bunătăți sănătoase din curtea și grădina bunicii și răsfățată cu mâncare gustoasă gătită de mama și bunica. De la 14 ani am început să explorez în bucătărie deoarece locuiam singură și am fost nevoită să gătesc. Sătulă de mâncarea tradițională, am „croșetat” rețete noi, după propriul plac, iar mai apoi am început să mănânc mai sănătos, fiind susținător al producătorilor locali și al produselor bio.

De cele mai multe ori construiesc rețete pornind de la un ingredient care îmi face poftă pe moment și multe din rețetele mele sunt readaptări cu ingrediente și condimente pe gustul meu, astfel încât preparatul să fie gustos, surprinzător, sănătos și ușor de gătit.

Mă inspir din călătoriile în afara țării, unde  încerc tot timpul rețete și ingrediente locale, mă inspiră un ingredient în sine și, de multe ori, construiesc o rețetă în jurul său. Mă inspiră fiecare anotimp în parte și produsele de sezon, condimentele și mirodeniile.

De câteva luni, la insistențele prietenilor (cărora le mulțumesc pentru încurajări), am înființat Flavor Tailors, blog care îmi dă ocazia să experimentez și mai mult în bucătărie, să „croiesc arome”, să „țes” împreună diverse ingrediente, din care să confecționez rețete noi.Mă bucur că pot să împărtășesc cu voi o parte din aceste rețete, iar dacă vă plac și vă inspiră, vă invit și pe blogul meu!

Închei prin a vă provoca și pe voi să fiți creativi, să vă jucați cu ingredientele, să „croiți arome”! Gătitul poate fi distractiv și relaxant!”

Flaminia Boc

Pe Flamy o puteți urmări pe blog-ul său Flavor Tailors, pe pagina de Facebook sau Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close