Prezentare interni 2018 – Laura Cherecheș

250

Astăzi v-o prezint pe Laura Cherecheș care se va alătura proiectului de internship pe adihadean.ro. Este o tânără pasionată de bucătărie cu un simț al umorului bine dezvoltat. Ea ne va încânta cu rețetele proprii în perioada următoare. Mai jos, câteva cuvinte din partea ei:

„Mă numesc Laura Cherecheş sau pe scurt, Lolly! Am 29 de ani si de profesie sunt programator, însă de caţiva ani am descoperit o pasiune comună cu voi, cititorii, şi anume gătitul.

Ador să fac paste de casă, sosuri pesto si foccacia. Cred cu tărie că in viaţa anterioară am fost o italiancă cu făcăleţul în mână şi cu hainele pline de făină.

Când gătesc mă detaşez de tot, uit de probleme şi toata pasiunea o pun in acea farfurie. Aştept cu drag să vă împărtăşesc reţete noi, tehnici si idei.

Ne vedem prin zonă și aici!”

Lolly

Join the Conversation

  1. Cu Lolly am impartit multe pranzuri yummy (deobicei facute de mama ei :D, deci genele sunt clar in directia potrivita!) si multe glume pe tema optiunilor mele vegetariene :)) so i’m looking forward for new veggie tastes cooked by Lolly :D cred ca toti cei care o cunoastem pe Lolly, stim ca e o prezenta notabila in orice domeniu este activa, asa ca sunt convinsa ca vom mai auzi multe de Lolly pe noul ei drum! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close