Internship pe adihadean.ro 2018: start înscrieri!

212

În fiecare an deschid adihadean.ro tinerilor pasionați de bucătărie, care au poftă să gătească și să învețe despre gastronomie, alături de cititorii acestui blog, unul dintre cele mai citite din România. Blogul mi-a adus multe de-a lungul timpului, mai multe decât pot înșira aici, dar cel mai mult mi-a adus bucurie și prieteni. Este cel mai important câștig pentru mine și poate fi și pentru voi, dacă vă doriți.
Cât de curând cea de-a treia generație de interni ai blogului, Aura și Andrei, îşi încheie stagiatura şi vor preda ştafeta. A fost un an frumos alături de ei, dificil uneori, nu vă ascund asta, căci munca depusă şi efortul lor a fost unul consistent. Au dat dovadă de mult caracter şi dorință de a evolua şi a se autodepăşi, îi apreciez pentru asta. Vor preda ștafeta noilor veniți și nu vă ascund că nu-mi vine să mă despart de ei cum nu mi-a venit să mă despart nici de cei dinaintea lor. Au crescut mult în acest an și au crescut și blogul cu ei, iar eu le mulțumesc pentru toată munca, determinarea și pasiunea, care s-au văzut în fiecare rețetă.

Îmi crește inima de câte ori văd ce mai gătesc, dar rămân să-i susțin cu sfaturi și-o vorbă bună când au nevoie, iar acum e vremea să lăsăm loc de învățat și crescut și altor oameni talentați, care-și doresc un loc sau un imbold să-și urmeze pasiunea pentru gătit.
Ca să nu mă lungesc fără rost, dacă vreți să vă lansați într-o carieră de bucătar sau, de ce nu, de blogger culinar, că se poate și așa, blogul meu se redeschide pentru a patra oară tinerilor talentați, care-şi doresc un loc sau un imbold să-şi urmeze pasiunea pentru gătit. Trimiteți-mi o rețetă proprie*, pe tema “Răbdare” la contact@adihadean.ro până pe data de 7 mai și treceți la subiectul mailului “Internship 2018”. Este important să includeți impresii personale, detalierea etapelor de realizare și să atașați două-trei poze, una cu preparatul final și restul din etapele de realizare.
Vă spun drept, nu mă voi uita pe rețetele care au mai fost publicate deja pe acest blog, că le știu deja și nici nu mă interesează rețete copiate cuvânt cu cuvânt de pe alte website-uri. Îmi doresc ca internii mei să se se poarte cu acest blog ca și cum ar fi al lor: să-și respecte cititorii și să își asume responsabilitatea pentru corectitudinea rețetelor lor. Să gătească corect și atent, cum ar găti și pentru ei și familiile lor.
Felul în care se derulează programul va fi aproape la fel ca anul trecut (că tot a funcționat bine): internshipul durează un an de zile, timp în care internii vor trimite săptămânal câte o rețetă pe o temă dată. La schimb, vor beneficia de promovare pe blogul și în comunitatea mea de Facebook în tot acest an. De asemenea, vor putea fi parte din proiectele mele comerciale, care vin în plus cu posibilitatea unei remunerații pentru fiecare articol de acest gen.

La finalul perioadei de înscrieri, voi alege cele mai bune 3 rețete pentru acest blog, iar cei care le-au gândit vor rămâne internii din noua ediție. Nu voi putea răspunde tuturor celor care îmi trimit aplicații, așadar voi răspunde doar finaliștilor. Aplicațiile incomplete nu vor fi luate în seamă, nu trimiteți simple poze fără text, oricât de uimitoare ar fi, nu vor intra în procesul de jurizare. Acelaşi lucru este valabil şi pentru linkurile către blogul vostru, dacă îl aveți.
Cam atât am avut eu de spus, aștept rețetele voastre începând chiar de azi, dacă v-a apucat deja cheful de gătit.

Să fiți sănătoși!
*faptul că rețeta a fost trimisă pe adresa de mai sus, reprezintă acordul pentru publicarea ei pe adihadean.ro, dar nu și obligația mea de a o publica.

Join the Conversation

  1. Somon la gratar cu fistic macinat si garnitura de cartofi dulci Püree . Avem nevoie de un Somon filet iar pt garnitura: cartof ,cartof dulce,morcov,unt ,ulei,iar condimente : sare,piper,chimen, cumin,sesam negru,coriandru verde,koriandru seminte,curcuma radacina proaspata si ghimbir. Somonul sa pune pe grilul incins pe partea cu piele 5 min,pe cealalta parte 3 min vertical,apoi 2orizontal pt a obtine forma cu patrate ,iar cind e gata se pune sare piper si fisticul macinat,din belsug. Pt garnitura toate ingredientele mentionate(taiate cubulete) se fierb impreuna(putina apa si ulei de masline) pt 12-15 min, apoi se pireaza cu blenderul,si se aseaza cu ocupa de inghetata pu bucati de cartof dulce la grill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close