Nu-i ca aia de la Genin (if iu nou uat ai min), da’ posibil să vă placă chiar mai mult.
Eu am făcut-o așa: am condimentat niște filé de pui (mușchii mici de la piept) cu sare, piper, chili, sumac, chimion arăbesc, turmeric, boia dulce. Am turnat peste și o lingură de ulei. Am amestecat bine și am lăsat la rece o oră. Am făcut o salată din frunze de iceberg, roșii mici, ceapă roșie, castraveți din saramură, ardei iute. Fără dressing. Am fript puiul într-o tigaie antiaderentă. Am încălzit o lipie (am luat lavaș de la Mega de peste drum). Am uns lipia cu hummus (găsiți aici mai multe rețete), am stropit cu sriracha și am clădit prânzul de azi exact așa cum îl vedeți.
Știți că ați avut parte de o șaorma bună dacă simțiți nevoia să faceți un duș imediat ce ați mâncat-o.
Să fiți sănătoși.