Vrei să primești rețetele prin email?
Buna maestre,
Doar o singura reteta propusa de tine am gatit pentru copiii si sotul meu si vreau sa iti spun ca a fost un adevarat festin,exact la fel am patit si noi ca in povestea ,,Sarea in bucate,, cand mesenii isi lingeau degetele de bunatatea bucatelor; acum ca probabil te intrebi ce reteta , cred eu, este vorba de o reteta de hamburgeri ,aceea cu sosul de barbeque si pesmet…absolut divin.
Dar sa revin la comentariul meu legat de gulyas,de fapt o propunere ca sincer nu prea ma atrag acele paste din castron si anume: in sosul de carne ,inainte de servit, se pot pune in el deasupra cartofi prajiti dar taiati pai ,foarte foarte subtiri,crocanti si frumos rumeniti…si tot in sos cu o jumatate de ora sa fie gata se poate adauga linte galbena ….este o nebunie ,un deliciu culinar cu influente persane cei drept…
Merita incercat!
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.