În loc de mici pe grătar, ieri am pus pui și sparanghel în tigaie. Ce ziceți de asta? Ziua de 1 Mai a trecut, noi suntem bine, Pământul își continuă călătoria prin Univers. Să revenim la mâncare, dară:
Am găsit sparanghel la doar 17 lei legătura (tot mi se pare mult prea scump).
Am presărat sare, piper, rozmarin și oregano proaspăt peste pulpele dezosate. Am stropit cu puțin ulei de măsline, am amestecat și am pus pulpele-n tigaia încinsă.
Am pus o sită peste tigaie, să mai oprească din stropi. Și, ca să opreasc și mai mulți stropi, am pus și sparanghelul.
Am întors pulpele de pe o parte pe alta și, când am constatat că-s făcute, am turnat peste ele un gât de brandy.
Am pus sparanghelul lângă pulpe, în sosul format. După trei-patru minute am stins focul.
Pentru garnitură am făcut o salată de cușcuș cu valeriană și roșii.