Iari mi-am spălat rușinea la Tae bo. Am rezistat o oră, dublu față de prima ședință. Am tras de mine binișor. După ce am plecat eu din sală, au chemat o firmă de curățenie să curețe podeaua cu detergent, pentru că în zona în care am lucrat eu, era plină de untu’ din mine. Exercițiile pentru abdomen sunt ceva…foioioi. Zici că nu faci nimic, ai senzația că nici nu te miști, și totuși, musculatura face un efort fantastic. Ăsta-i unul dintre motivele pentru care e bine să faci sport cu antrenor (nu exercițiile pentru abdomen ci eficiența exercițiilor). Aseară mă simțeam destul de bătut, dar după o noapte de somn, mi-am revenit. Abia aștept ziua de mâine. Azi fac pauză, pentru că voi fi la Social Media Summit (unde voi și vorbi despre „Cum să-ți construiești un brand în social media”)
Nu-mi plac filmele indiene dar mncarea indiană mă încântă. Duminica trecută, pe lîngă biryani de pui, am făcut și un curry de miel. Hai să vă arăt cum:
Am găsit mușchiuleț de miel, ieftin. 3,7 lei suta de grame. Am luat două sute de grame.
Am tăiat carnea în bucăți potrivit de mari și am presărat peste ea condimentele: curry iute, garam masala, curry dulce, fulgi de ardei iute și ceapă deshidratată.
Am pus în vasul cu carne două-trei roșii fără pieliță. Le-am zdrobit.
Am turnat o cană de iaurt peste roșii și carne și am amestecat bine.
Am lpăsat carnea la marinat pentru dou ore. Apoi am trecut la treabă. Am tocat ardei gras, o roșie proaspătă și o ceapă.
Am pus legumele în tigaie și tigaia pe foc. Le-am lăsat să se înmoaie.
Am pus carnea, cu marinadă cu tot și am adăugat o cană de apă caldă.
Am lăsat să fiarbă încet. Trei sferturi de oră.
Cred că a mirosit a curry până la colțul străzii:).
A fost un curry bun.
Să fiți sănătoși.