Pentru precedenta petrecere pentru care am gătit, am făcut o serie de antreuri reci ceva mai îndrăznețe. Unul dintre ele, care n-a fost ideea mea, mi-a plăcut în mod deosebit. Atât de mult că am vrut să-l împart cu voi. Iată-l:
E simplu de făcut și puțin costisitor. Ai nevoie doar de bacon (felii subțiri), banane, foaie de copt și cuptor.
Ar fi bine ca bananele să nu fie foarte coapte, o să înțelegi de ce în curând.
Înfășoară segmentele de banană (groase de 2 centimetri) în bacon.
Pune toate rulourile pe foaie de copt apoi într-o tavă, la cuptor. Zece minute, 200-210 grade Celsius. Dacă temperatura e mai mică va trebui să ții rulourile mai mult în cuptor, asta va duce la înmuierea bananelor. Tot banane moi obții și dacă folosești banane prea coapte. Gustul e bun dar aspectul nu-i cel mai reușit.
Poți să pui rulourile pe un șervețel până se răcesc sau poți să le pui pe masă calde, e bine și așa, și așa.
Au avut succes, le recomand cu căldură.
Ce spuneți de combinația asta?