Dragii mei, a sosit momentul să vă spun tot ce trebuie spus despre proiectul cu care v-am bătut la cap zilele trecute. Aseară, la Inspire și mai apoi în Boiler (clujenii știu unde-s ele), am lansat Revista Bulevard – Colecție de inspirație urbană. Povestea începe așa:
Pe 2 August am revenit din vacanță. Atunci a început munca de pregătire a acestui proiect gândit împreună Sonia Nechifor și Genoveva Hossu. Au fost săptămâni parcă prea scurte pentru tot ce trebuia pus la punct (nu-i ușor să găsești un nume, să dai o față numelui, să potrivești numele cu un domeniu online pe care să nu-l fi luat altcineva, să găsești tema potrivită, să-l pui pe Ruben Kislaki să lucreze zi și noapte pentru ca apoi să-l pui să șteargă tot ce a făcut pentru că nu se mai potrivește cu noutățile apărute pe parcurs). Din fericire, echipa care face lucrurile să meargă, a funcționat impecabil sub presiune și în felul acesta am reușit să ne încadrăm în termenul limită pe care ni l-am propus, adică 4 Octombrie.
Motivul pentru care există această revistă e unul simplu și se regăsește în editorialul numărului zero (numărul 1 vine în câteva zile, sperăm să confirme promisiunile făcute azi). Vă rog să-l citiți și să înțelegeți ce caut eu în această poveste și ce are de oferit echipa pe care v-am prezentat-o mai sus. Pe scurt despre noi: suntem oameni cărora le place să comunice, suntem recunoscuți ca profesioniști în domeniile în care activăm și despre care scriem în Revista Bulevard, suntem tineri și plini de entuziasm. Mai presus de orice, suntem optimiști incorigibil și avem convingerea că putem schimba lucrurile din jurul nostru cu blândețe și delicatețe, prin puterea exemplului personal. Ne-am propus să facem o revistă frumoasă în Cluj și să o arătăm tuturor. De aceea apărem online. Ne-am propus să împingem singuri în sus ștacheta și să sărim peste ea de fiecare dată. Consider că suntem în stare.
Despre lansare: ieri am muncit la meniul despre care vă vorbeam acum două zile (nu prea am poze, n-am avut vreme să fac) împreună cu Claudia Grigorean și Roberto, fostul meu coleg de la Camino). Am călcat pedala până la podea pentru că mi-am dorit ca mâncarea să fie bună, să fie destulă, să fie frumoasă și să fie gata la timp. Am obținut ce mi-am propus de la acest meniu. În acest timp, echipa revistei muncea la amenajarea sălii (am fost găzduiți de Inspire, un loc perfect pentru eveniment, o sală frumoasă înconjurată de terase, la etajul 8). Invitații noștri au început să sosească la ora 19.00 și au continuat să vină timp de o oră. I-am primit cu zâmbete și șampanie, cu muzica Elenei Mîndru și a trupei din spatele ei, cu priveliștea minunată și aerul nu foarte rece al serii de ieri (pentru aer nu suntem noi responsabili, atmosfera însă ne-a ieșit extrem de bine). Am avut alături de noi doar oameni frumoși. Mi-a plăcut că s-a respectat dress code-ul (a fost un eveniment în alb și negru) și că au venit aproape toți prietenii pe care i-am chemat. Mi-a plăcut vinul. Mi-a plăcut că am fost primiți cu deschidere și cu încurajări. Mi-a plăcut, pur și simplu. Mi-ar plăcea să vă pot da multe poze de la Inspire dar mă tem că va trebui să faceți ca mine, adică să cercetați pagina de Facebook a revistei până când vor apărea pozele.
În Boiler a urmat partea a doua a serii, party-ul (poze aici și aici) care a marcat lansarea paginii de Facebook Revista Bulevard, căreia vă poftesc să-i dați un like de vă place. În curând vom popula pagina cu fotografii de la lansare și de la petrecere. Între timp, un mare MULȚUMESC merge spre toți cei care ne-au sprijinit în ultimele două luni. Le voi mulțumi punctual într-un articol următor, pe acesta-l scriu destul de pe fugă și tare nu vreau să uit pe cineva (azi trebuie să ajung în Baia Mare, unde voi găti pentru un eveniment în beneficiul Spitalului Județean). Le mulțumesc și prietenilor din online care au scris despre lansare și vă mulțumesc vouă pentru că ați suportat atât de bine săptămâna de teasing:).
Sper să primiți și voi cu deschidere acest proiect în care mi-am pus sufletul, priceperea și energia. Dacă vă îngrijorează soarta acestui blog, să știți că nu renunț la el. din contră, am planuri frumoase și pentru el și pentru dezvoltarea activității mele pe nișa „culinar”. Dar asta-i o poveste pentru altă zi. Să fiți sănătoși și să ne citiți așa cum scriem, cu drag.