PUB
În week-end am fost la Bran (poveste lungă, v-o spun în două-trei zile, ori poate mâine). Printre picături, am gătit pentru echipa cu care am lucrat. Am profitat de ceaun dar și de telefon, cu care am făcut pozele de mai jos. Ghicitoarea-i pentru voi toți dar mai cu seamă pentru cei care participă la concursul Bucătarul familiei organizat de Agricola, concurs al cărui mare premiu e o excursie culinară în Valencia, cu mine pe post de ghid (mi se pare că-i un premiu atât de fain încât aproape că mă invidiez). Așadar, dacă postați aici comentarii în care să enumerați cât mai multe dintre ingredientele pe care credeți că le-am folosit, e bine. Dacă le puneți pe Facebook, e perfect. Se pun și cele pe care doar le bănuiți ori pe care credeți că le-am pus, cu condiția ca ele să fi fost puse – eu am trimis deja o listă cu ele celor care administrează pagina de Facebook Creator de poftă, locul în care-i musai să lăsați un comentariu, dacă vreți să se socotească. Acum, înainte de a vă arăta pozele cu mâncarea, vă mai spun doar atât: înainte de a vă supăra pentru știu eu ce motiv, cercetați cu atenție (ATENȚIE) Regulamentul concursului. Dacă aveți nelămuriri, scrieți aici. Sau aici. Cineva vă va răspunde cu siguranță. Mulțumesc. Să fiți sănătoși.