Eşti ceea ce mănânci?
Mai degrabă eşti ceea ce digeri.
Acasă sau la restaurant?
Acasă. Întotdeauna.
Şcolit sau auto-educat?
Şcolit doar din raţiuni legale. Autodidact, am mai spus.
Comentezi emisiunile culinare de la TV?
Nu am TV.
Trei bucătari care te inspiră:
Un bucătar: AnthonyBourdain ; un cofetar: Christophe Felder ; un autodidact: Alton Brown
Te influenţează părerea cititorilor despre reţetele pe care le postezi?
Nu. Mă enervează uneori, dar nu mă influenţează.
Te influenţează părerea prietenilor despre mâncarea pe care o găteşti?
Nu.
Ai emoţii când găteşti pentru oameni care plătesc pentru mâncarea ta?
Fac asta în fiecare zi. Ar fi neproductiv să am emoţii tot timpul.
Ce nu te întreabă nimeni, dar ai vrea să răspunzi?
Eşti la fel de prost ca ieri?
10. Care e răspunsul?
Depinde de zi.