Zilele astea gătesc la Agraria, unul dintre cele mai mari târguri de agricultură din România (cel mai amre e Agriplanta, ediția de anul ăsta va fi în Iunie la București, voi găti și acolo). Am început ieri cu un demo la ora 16, azi, mâine și poimâine voi găti de la ora 14 și de la ora 15. Demonstrațiile au loc în standul Slow Food. Mă joc puțin cu ingredientele pe care le-au pus la dispoziție organizatorii și unii dintre expozanți. Ieri, de exemplu, am făcut mălai dulce și un mușchi de porc în crustă de mirodenii și ierburi aromatice. Azi o să fac piept de rață cu sos din fructe de pădure și o înghețată de banane, mîine va fi o zi de supe iar sâmbătă, fiind ziua oierului, o să fac tocană de miel și alte bunătăți care să se potrivească la ea. În concluzie, vă aștept la Expo Transilvania în Cluj. În Iunie, în București, dacă-ți fi pe acolo. Să fiți sănătoși.