Cook’NRolla 3 pe Trilulilu, dragii mei. Embeduiți liniștiți dacă vă place:-).
Cook’NRolla 3 pe Trilulilu, dragii mei. Embeduiți liniștiți dacă vă place:-).
Vezi mai multe video din Divertisment
[…] care din nu știu ce motiv vrea să-și ia rămas bun deși este una din vocile blogosferei, Specialistului în gastronomie – bucătar regal, Adinei Huțanu – care inventează și reinventează arhitectura portretului, Aceleiași […]
bună pare salata :)
m-am cam forţat să disting ce ai pus in ea, noroc că e şi audio :)
Cred că odată cu apariţia TV-ului color au apărut şi show-urile culinare :)
horatiiu, de ce te-ai fortat, că doar zic cu gura mea care-s ingredientele:-) (să știi că au apărut la puțină vreme după apariția televiziunii, deci pe alb negru) .-)
Pai si, usturoi verde nu?? ca tare-i bun in perioada asta; eu as manca numai si numai salate primavara, adica as tot paste…
Sys, nu te împiedică nimeni:-)
Radu, ești cârcotaș, în toate cadrele apropiate, în care chiar distingi despre ce-i vorba pe masă, imaginea e color, tocmai pentru a putea face diferențele:-)
MMM, ft ft buna tre sa fie. Eu as renunta la otet si la sare. Da, stiu, sunt ciudata, dar singura salata la care imi place sarea si un piiiiic de otet e cea de varza. In rest inlocuiesc otetul cu zeama de lamaie si sare deloc.
De la tine am invatat sa mananc frunzele de la ridichi si sunt super bune. De ceva vreme nu o mai las pe tanti de la care cumpar zarzavaturi sa le mai rupa. :) Un weekend fain sa ai!
25 de minute trebuie scuturat borcanul? in filmulet par 25 de… secunde :) oricum, excelenta reteta :)
felicitari pt filmare si exacutie! cam asa fac si eu salatele, dar nu o stiam pe asta cu frunzele de ridichi si radacinile de ceapa.
ah, si nici macrisul nu stiu ce e, iar laptuca e tot una cu rucola??
sa mancam tot ce produce mama natura cu alte cuvinte. sunt pentru!!
a, si eu as pune usturoi..
Paula, e o chestiune de gust dar e ok ce spui tu. Sunt chiuar oameni care nu tolereaza sarea ori nu le e indicata, ei pot sa o inlocuiasca cu telina rasa:-)
Magda, cred ca ti-ai dat seama ca-i o gluma. Ma bucur ca ti-a placut reteta.
Hormiga, multumim frumos. Laptuca e un soi de salata de gradina (laptucile-s chiar o familie ce cuprinde mai multe soiuri de salata verde cu frunze mai mari, mai mici ori mai ovale) si nu-i acelasi lucru cu ruccola care seamana ca aspect cu frunzele de papadie pe care le numim laptuci in anumite regiuni. Macrisul e una dintre cele mai populare frunze de primavara (se gaseste si vara dar e imbatranita insa nu mai putin gustoasa), are aspect de spada si gust acru, placut:-). Cresta in gradini chiar si fara sa pui seminte, pe campuri si pe marginea santurilor.
Ai grija, nu ai o pozitie ergonomica cand gatesti. peste foarte putin timp vei avea dureri de spate, daca nu le ai deja. Nu glumesc. Stai drept de spate, sau ridica masa la care lucrezi.
Reteta super.
Alin, mulțam de sfat dar masa nu a fost făcută după mine ori pentru asta. În curând vom avea un studio în care lucrurile vor fi construite după statura mea:-)
Da. Din păcate, nu am cum să controlez eu reclama de pe Trilulilu.