Marțea avem ciolan, joia avem Speciala, credem că-i vremea să lipim câte ceva și de celelalte zile ale săptămânii de lucru la Camino. Până la noi ordine a venit rândul zilei de miercuri. Ne propunem ca-n fiecare zi de miercuri să facem mâncare de alinare, în stil „mâncare de mamă”. Mâncăruri pe care le mâncam în copilărie ori pe care le mai mâncăm acum, când ne vizităm mamele. O să facem supe de găină, ciorbe ca la mama acasă, tocănițe de pipote, ficăței friți, cartofi rântăliți, cârnați cu varză, chiftele marinate, salate boeuf (poate chiar cu pui, să fie treaba treabă până la capăt:) ) plăcinte și pancove, mămăligi și macaroane cu brânză și jumări, prăjituri de casă. Ce ziceți de asta? Începem mâine cu supă de găină cu tăieței, pui fript cu cartofi piure și sos de roșii dulce și cu un pic de usturoi. La desert, chec cu vișine. Aveți idei?