De obicei, cânt îmi manifest dependența de fotografie, ignor latura mea gastronomică și mă îndrept spre peisaje, obiecte ori persoane. Totuși, uneori mă gândesc la cât de rar mă văd cu Alex (dealerul meu, v-am mai spus) și pentru că știu că-i place și lui mâncarea bună, postez câte una care să-i facă poftă. Sper să vă facă poftă și vouă. Imaginea de mai jos vă arată o găină umplută cu rață (vedeți aici modul de preparare), făcută de Mircea Groza cu ocazia Campionatului de gătit în aer liber – ediția Cluj 2009. Ai zice că-i o monstruozitate pantagruelică dar nu-i așa. E o ruladă foarte bine făcută, care, dacă-i mâncată omenește, în porții dozate cu mintea, poate fi numită delicatesă și așezată pe cele mai alese și cinstite mese. Să fiți sănătoși și să aveți un sfârșit de săptămână liniștit.