Mi s-a făcut dor de o mâncare cu tentă asiatică. Obișnuiesc să rezolv repede astfel de probleme, să nu se cronicizeze:).
În concluzie, am fript în foarte puțin ulei câteva fășii (120 de grame) de cotlet de porc marinat în lapte cu usturoi și sare apoi tăvălit prin făină.
După un minut am aruncat în aceeași tigaie o jumătate de ceapă roșie și cam tot atâta praz, ambele tocate (nu jumătate de praz ci câtă ceapă, atâta praz). După 20 de secunde am pus trei linguri de sos de soia, o pișcătură de chimion și una de anason, o lingură de alune zdrobite și o ceașcă de apă (toate astea se petrec deasupr unui foc iute).
Am mai aruncat repede-n tigaie o mână de spanac tânăr. Gata mâncarea. Dacă sunteți în Cluj, o puteți găsi de azi (vine cu paste de casă cu sos în stil asiatic) în meniul meu special de la Camino . Tot acolo mai găsiți o miunată supă/cremă de usturoi și un tort cu brânză de vaci și glazură de vanilie (aveți poze cu desertul mai jos). Să fiți sănătoși.