Nu-s cele mai bune poze, știu, dar atât a putut telefonul meu în seara aceea în care ne-am așezat în jurul mesei fierbinți (se alimentează de la priză). E o invenție interesantă care reunește mai multe principii (am regăsit aici ca principiu, masa fierbinte japoneză, vasul pentru fondue, raclette) similare. Experiența e distractivă, potrivită pentru a-i ajuta să gătească pe aceia care nu prea gătesc, potrivită chiar și pentru a-i învăța pe copii, sub supraveghere atentă, cum să gătească bucăți mici de carne, brânză sau legume.
Carnea tăiată în fășii subțiri, marinată și condimentată, se frige în timp scurt, legumele la fel.
Brânza topită pe loc, presărată cu piper ori stropită cu ulei de dovleac și apoi întinsă pe pâine, e un deliciu.
Una peste alta, nu-i rău și mi-am propus să studiez problema mai atent, adică să cumpăr o unealtă de felul ăsta și să dezvolt niște rețete dedicate fenomenului. Să fiți sănătoși.