Prezentare Interni 2017 – Mihai Petrișor

208

Două generații de interni au contribuit la colecția de rețete de pe acest blog și la fiecare despărțire am senzația că mi-ar fi plăcut să-i descopăr și mai mult, să-i mai păstrez o vreme prin preajmă. Dar la fel ca și în cazul lui Costin, al lui Mircea și al Olguței, primii interni de pe blogul adihadean.ro, îi urmăresc îndeaproape și acum și mă bucur de fiecare reușită a lor. Mă bucur atunci când viața ne intersectează drumurile și colaborăm pe diferite proiecte punctuale și știu că la fel se va întâmpla și cu Vladimir, Andreea și Lia cărora le mulțumesc pentru contribuția lor la acest blog, dar mai ales pentru profesionalismul și dedicarea lor din tot acest an.

Mă bucur acum să încep o filă nouă cu alți 3 tineri pasionați, plini de potențial și ei, pe care îi aștept să-și dezvăluie talentul lor sub ochii dumneavoastră și ai mei deopotrivă și să-i urmărim cum cresc.

Săptămâna aceasta îi veți cunoaște așa cum se prezintă ei, iar de săptămâna viitoare rețetele lor le vor dezvălui vreme de un an de zile întreaga lor pesonalitate.

Astăzi, îl cunoaștem pe Mihai Petrișor, un tânăr de 24 de ani care promite că vom mai auzi de el:

„După ce m-am născut, acum 24 de ani și am dibuit după vreo 4 ani de existență că pasiunea vieții mele este gătitul, am decis să ȋnvăț singur să citesc și să scriu pentru a-i scăpa pe ai mei de tortura de a trebui să-mi citească la nesfȃrșit toate rețetele din cărțile cu foi ȋngălbenite și lipsite de coperți pe care mama mea, o gospodină incredibilă, le folosea pentru a prepara cele mai minunate prăjituri pe care le-am mȃncat vreodată.
Astăzi, sunt un inginer corporatist noaptea și un blogger amator cu aere de mare cunoscător ȋn sfera culinară pe timpul zilei.
Mi s-a spus că m-aș pricepe foarte bine la deserturi și că aş găti decent chestii sărate, însă ego-ul meu nu prea a luat vorbele astea ȋn serios. Particip mereu la un concurs cu mine ȋnsumi și, paradoxal, mai niciodată nu cȃștig. Un lucru pe care l-am observat e că atunci cȃnd ies pe locul 2 e cel mai bine și tocmai de asta tind să cred că expresia “Din greșeli se ȋnvață” a făcut ca specia umană să ajungă până ȋn acest punct de dezvoltare.
În afară de gătit, sunt un critic înfocat al tuturor lucrurilor ce mă înconjoară, însă în ultima perioada încerc să nu mai fiu atât de talentat la asta. Cȃnd eram flăcău la liceu am cochetat cu muzica, iar în şcoala generală am fost campion la șah.Mihai Petrișor
Cu toate astea, nu pot spune că am fost vreodată foarte priceput la ceva anume, deşi cred că mă descurc decent în multe domenii. În ultima vreme, am ales să ȋmi urmez instinctul, iar instinctul meu ȋmi spune să gătesc, să ȋmpart ce ȋmi iese cu cei din jurul meu și pe urmă să scriu despre asta.
Mă numesc Mihai Petrișor și, cu siguranță, veți mai auzi de mine.”

Mihai Petrișor
www.mihaipetrisor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close