Ne apropiem de finala locală San Pellegrino Young Chef 2016

197

Au mai rămas două săptămâni până la finala locală a San Pellegrino Young Chef 2016, cel mai prestigios concurs dedicat tinerilor chefi.  Joi, 7 iulie 2016, în cadrul Academiei de Gastronomie din METRO Militari, în urma Galei San Pellegrino Young Chef vom afla cine va reprezenta Europa de Est la finala mondiala de la Milano, din octombrie.

”Peste 3000 de bucătari, din peste 90 de țări, s-au înregistrat pe platforma dedicata, FineDiningLovers.com, inscriind în concurs preparate reprezentative, în conformitate cu personalitatea lor gastronomica, cu gusturile și preferintele lor culinare. Dintre aceștia, au fost selectați doar 10 semifinaliști pentru fiecare dintre cele 20 de regiuni geografice indexate în concurs.

Este pentru al doilea an în care România participă la eveniment, fiind gazda regiunii Europei de Est a S. Pellegrino Young Chef. Juriul acestei etape de concurs este format din nume cu rezonanță în gastronomie, precum Adrian Hădean din Romania, Tomas Kavcic din Slovenia și Modest Amaro din Polonia” comunică organizatorii.

Tot în cadrul acestui eveniment am acceptat și provocarea de a fi mentor pentru câștigătorul competiției și a-l călăuzi în drumul spre finala mondială.

Din comunicatul organizatorilor mai aflăm că:

San Pellegrino Young Chef 2016 oferă bucătarilor tineri și talentați oportunitatea pe care o caută pentru a se afirma. Programul a fost creat de cea mai cunoscută apă naturală carbogazoasă din lume, S.Pellegrino, pentru a-si reconfirma angajamentul în promovarea noilor talente, consolidarea și popularizarea culturii de tip fine dining în jurul lumii. Lista completă a semifinaliștilor din regiune: Nicolae Predescu, Ljubisa Pljevaljcic, Filip Voicu, Milan Tanczer, Rodrigo Sandor, Vlad-Mihail Burlacu, Bogdan Manea, Anca Elena Socoliuc, Igor Belošević și Barnabás Hack.

Informații exclusive în legătură cu etapele locale și internaționale ale proiectului și despre tinerii bucătari și preparatele lor vor fi publicate periodic pe www.finedininglovers.com, revista online pentru pasionații de gastronomie, susținută cu mândrie de San Pellegrino și Acqua Panna.

Pentru a fi la curent cu noutățile, urmărește hashtag-ul #SPYoungChef.

SPYC 2

 

 

Join the Conversation

  1. Mult succes atat juriului, cat si concurentilor.

  2. Chef Hadean, ar fi fost fair-play daca ati fi amintit ca Chef Florin Dumitrescu a fost primul chef roman care a avut aceasta onoare.

    http://www.evz.ro/florin-dumitrescu-este-primul-chef-roman-din-juriul-competitiei-internationale-san-pellegrino-young-chef-competition-2015.html

    Nu minimalizeaza cu nimic meritul Dvs, de a fi in acest prestigios juriu. Nu e ceva ce vi sa dat, ci ceva ce ati obtinut datorita excelentei profesionale.
    Parerea mea.

    1. Adi Hădean Author says:

      În fiecare an sunt alți bucătari în juriu. Trebuia să fac o listă? N-am spus nicăieri că sunt primul în această poziție.

    2. Aveti dreptate. Totusi, e o performanta, sa ai (ca tara) 2 ani consecutiv, 2 Chefi, in acest juriu.
      E doar parerea mea: as fi intors-o din condei sa subliniez asta.

      Eu ador cooking-ul. Nu ma intereseaza emisiuni rivale ori altceva.
      Dupa ani in care am vazut doar emisiuni cu chefi straini (nu ca nu-mi plac aceste emisiuni), ma bucur sa vad chefi romani facand arta culinara.

      In sfarsit…
      Multumesc de raspuns, numai bine.
      Si daca veti avea timp, poate ne tineti la curent cu acest concurs.

  3. Va urez succes !
    Bucatarii nostri va urmaresc cu mare interes si incearca sa dea tot ce-i mai bun in bucatarie.
    Sunteti un exemplu de urmat pentru noi :)

    O zi frumoasa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close