Anca Aldea

175

Am primit aplicațiile voastre pentru proiectul Interni 2016. Vă mulțumesc pentru interes și efort. Anul acesta, am schimbat puțin procedura de selecție și semifinaliștilor le-am mai solicitat o probă de gătit, în plus, pentru a verifica felul în care se adaptează temei generale de anul acesta, și-anume reducerea risipei alimentare.

Săptămâna aceasta veți cunoaște oamenii care, începând din această lună au acceptat să fie colaboratori ai blogului adihadean.ro. Vă invit să-i descoperiți, începând de-acum în fiecare săptămână, vreme de un an de zile.

Astăzi, o veți cunoaște pe Anca Aldea, căreia îi mulțumesc că a acceptat această colaborare. Pe Anca o mai puteți citi și pe blogul planeteats.ro

anca aldea

„Mate-fizică în liceu, sociologie în facultate, publicitate și marketing pentru doisprezece ani, iar de trei ani mamă de fetițe gemene, titlu care a adus cu el ceva mai mult timp pentru statul printre oale, tăvi și rețete dragi. După cum limpede se înțelege, n-am știut încă din copilărie că-mi place gastronomia, deși îi invidiez pe cei ce-au avut revelația timpurie. Am încercat totuși să recuperez timpul pierdut, așa că m-am grăbit să-mi pun în buzunar o diplomă de cofetar-patiser și să populez peisajul autohton cu un blog culinar: planeteats.ro.
Visez la un start-up gourmet.
De-abia aștept să citesc Appetites, noua carte a lui Anthony Bourdain.
Destul de adevărat: acum ceva vreme, după prima cină aclamată de prieteni, am crezut că gătitul e destul de simplu. Între timp am ajuns și la fascinanta concluzie că-i la fel ca orice altceva în viață: cu cât știi mai multe, cu atât îți dai seama cât de multe mai ai de învățat.”

Anca Aldea

planeteats.ro

Join the Conversation

  1. Imi place Anca :) si pe blog scrie misto – retete usoare dar diferite de ce am mai citit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close