Cheers Pub Restaurant – Timişoara

310

Cheerspub_#eatthis_adihadean

Cheers se află într-unul din cele mai frumoase locuri din orașul Timișoara: Bastionul Maria Theresia. Într-un loc încărcat cu atâtea povești și urme de istorie trebuia să fim extrem de precauți vis-a-vis de ceea ce urmează să deschidem.
Știam că vrem un loc pentru grupuri mari de prieteni pentru că mereu ne confruntam cu întrebarea „unde ieșim” dacă eram mai mult de 10 persoane. Nu găsești ușor spații în care să îți intre toată gașca, să mănânci ce-ți place și să stai cât ai poftă, fără să te izbești în mulțime. Dorind totuși să păstrăm și eleganța impusă de Bastion, am decis că avem suficient spațiu pentru ca Cheers să devină deopotrivă un restaurant elegant și intim dar și un pub energic, frumos și surprinzător zi de zi prin diversul detaliilor alese de designeri.
Pentru a crea o conexiune cât mai bună cu clienții, în zona de restaurant am lăsat bucătăria la vedere și deschisă pentru priviri curioase și pofticioase. Din respect față de echipa din bucătărie, pentru a nu amesteca mirosul preparatelor care ies calde și pentru că noi considerăm că este important să poți alege dacă vrei sau nu să se fumeze lăngă tine, am decis ca în zona de restaurant să nu se fumeze.

Cheers Pub-Restaurant – Timișoara- FUMATUL INTERZIS

https://www.facebook.com/cheers.timisoara/timeline

Join the Conversation

  1. Cristina Coman says:

    Buna ziua,

    Am fost in acesta joi la Cheers,a fost rezervare facuta pentru firma deoarece au venit niste parteneri straini in vizita (motivul iesirii a fost business + pleasure).
    Impresia generala a tuturor (a noastra, ca si gazde, si a lor, ca si invitati):
    – servire slaba: comanda care s-a luat dupa destul de mult de la venire (cca 10-15 min), bauturile aduse dupa aprox 20-30 min de la comanda, frecventa de luare a comenziilor a fost scazuta (bauturile erau de mult terminate pe cand se lua o comanda noua + cele aprox 20 min pana ajungeau);
    – mancarea a lasat de dorit: evident comanda a fost onorata dupa 1.5 h (toata lumea astepta infometata mancarea). Cei care au comandat burgeri au primit niste cartofi (ne)prajiti albiciosi si reci;
    – chelnerii au avut comportament lipsit de profesionalism: fata care ne-a servit nu a fost nepoliticoasa, dar servirea ei este departe de a fi la inaltimea unui chelner profesionist. Este un chelner mai inalt blond care in schimb a fost foarte arogant si nepoliticos cand l-am rugat sa dea muzica mai incet (deoarece era imposibil sa ne intelegem la masa). Chelnerita care ne servea a dat muzica mai incet, iar el ridica volumul;
    – lipsa spatiului la masa: rezervarea a fost facuta pentru 10 persoane. Am stat toti 10 inghesuiti, pe un spatiu pentru maxim 8 persoane (3 mese mici – 1 masa este pentru max 2 persoane, indulgenta as spune ca incapeau 8) ;
    – fumul din incapere nu este evacuat, la fel ca si mirosul de mancare.
    Pentru mine a fost a doua oara cand am fost in local, in urma cu 1 an. Si prima data am avut parte de acelasi comportament neprofesional din partea aceluiasi chelner amintit mai sus si servire lenta. Deci nu este prima abatere.
    Eu si colegii mei am transmis deja feedbackul colegelor care fac rezervarile pentru companie (Atos) si am sugerat sa nu mai faca rezervari la Cheers.
    Am citit si pe alte pagini recenzii ale localului, si am observat ca au fost si altii care au aceiasi parere despre local.
    Imi pare rau sa spun, dar nu sunteti la inaltimea asteptarilor clientilor. Cum si Atos este o companie care ofera servicii, va spun sincer ca mai aveti multe de invatat.

    Va doresc o zi buna,
    Cristina.

  2. Lavinia Oana says:

    Buna ziua,

    Am fost si noi la Cheers intr-o seara si am asteptat pana s-a eliberat un loc in zona de nefumatori, tocmai pentru ca ne doream sa ne bucuram de mancare si nu de fum. Din pacate am fost „surprinsi” sa aflam ca zona de restaurant este de nefumatori doar pana la ora 21:00, dupa care, se fumeaza. In zona aceea de local nu este un semn care sa indica ca fumatul este interzis doar pana la ora 21:00, ci doar fumatul interzis.
    Data viitoare ne vom orienta spre localuri care chiar respecta semnele pe care le afiseara!
    O zi buna,
    Lavinia

  3. Mancam destul de des la Cheers cand mergeam la birou. Un restaurant excelent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close