Pizza Dominium – București, Ploiești

235

(null)

Decizia de a transforma unul dintre restaurantele noastre în locație pentru nefumători a venit la finalul anului trecut. Am observat un public din ce în ce mai numeros care venea însoțit de copii sau în familie extinsă. În urma unui sondaj de opinie, realizat atât online, cât și în locații, a rezultat că trei sferturi dintre respondenți salutau ideea transformării unui restaurant în spațiu dedicat exclusiv nefumătorilor.
Am ales Dominium Obor pentru că, spre deosebire de celelalte locații ale noastre din centrele comerciale, aici se arondau foarte multe familii prietene, iar comuniunea lor era mai închegată și mai puternică în direcția consumării prânzului și a cinei într-un mediu sănătos.
În decembrie 2014 am organizat un eveniment de reinaugurare, 11 decembrie fiind ultima zi în care clienții au putut aprinde o țigară la Dominium Obor.
De atunci, clientela s-a schimbat. Sunt mulți clienți fideli care au renunțat să ne viziteze sau care revin la noi doar pe perioada caldă, când avem deschisă terasa.
În contrapartidă am câștigat un nou public, cu care nu ne întâlnisem până atunci. Persoane nefumătoare, familii tinere și responsabile, cu standarde ridicate în ceea ce privește evaluarea serviciilor unui restaurant. Totodată a crescut și calitatea feedback-ului. În ultimele luni, feedback-ul pe care îl primim din restaurante este eminamente pozitiv. De menționat este și faptul că valoarea medie a unei consumații este în creștere, majoritatea clienților actuali fiind consumatori de prânz/cină.
Așadar, #OborNefumator fost o mișcare bună, deși din interior a fost o presiune extraordinară.
Odată ce am pornit pe acest drum, și în condițiile în care mediul cultural și campaniile sociale îl susțin, ne vom alătura oportunităților care feresc consumatorii de servit masa în spații închise în care se fumează.
Feedback-ul fiind pozitiv, iar fumătorii din România aflându-se în minoritate (doar 25% dintre români), credem că ceea ce tu promovezi, campania #EatThis, va avea multi adepți. Sperăm ca împreună cu celelalte locații partenere, Pizza Dominium să reușească să schimbe mentalități și să educe în direcția unui stil de viață sănătos.
Vom adopta campania în toate locațiile noastre, 7 la număr: Unirii, Obor, Titan, Militari, Cotroceni, Pantelimon, Ploiești. Atât pe terasă, cât mai ales în restaurant.
Vom adopta campania inițial pe 31 mai, urmând ca, în functie de răspunsul publicului, să decidem dacă vom continua și în celelalte zile, până la sfârșit de iunie.

Pizza Dominium – București, Ploiești – Fumatul interzis 31 mai în toate locațiile

Lista adreselor Pizza Dominium poate fi găsită pe site-ul nostru: www.pizzadominium.ro, cu mențiunea că încă nu am adăugat locația din MegaMall Pantelimon (Pierre de Coubertin 3-5).

Despre Pizza Dominium

Lanțul de restaurante Pizza Dominium a intrat pe piața din România în anul 2007. În prezent, compania deține 6 locații în București și unul în Ploiești. O nouă extindere va avea loc odată cu inaugurarea LakePark.
Dominium România este reprezentatul lanțului de restaurante polonez Pizza Dominium, care și-a început activitatea în Varsovia, în anul 1993. În prezent, Pizza Dominium deține peste 70 de locații în Polonia. Pizza Dominium este clasat pe locul al treilea în Polonia ca dimensiuni și cifră de afaceri, dupa TelePizza și Pizza Hut. Cifra de afaceri a grupului Pizza Dominium în anul 2013 a fost de 2,2 mil. Euro.

Join the Conversation

  1. Bogdan says:

    „În urma unui sondaj de opinie, realizat atât online, cât și în locații, a rezultat că trei sferturi dintre respondenți salutau ideea transformării unui restaurant în spațiu dedicat exclusiv fumătorilor. ”

    Presupun ca e o greseala aici, ca nu prea mai are logica articolul :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close