Se caută interni la adihadean.ro

336

Site-ul meu, www.adihadean.ro a crescut mult în ultimii patru ani, continuă să o facă și să confirme (cel puțin pentru mine) că munca e importantă și că dacă-ți vezi de treabă vin și rezultatele. S-a întâmplat să învăț singur tot ce știu acum despre blogging, fotografie, social media. Poate e mai bine așa, pentru că am ajuns exact la concluziile de care aveam nevoie pentru a face locul acesta să funcționeze bine. Și, ca să înțelegeți ce înseamnă „bine” pentru mine, vă spun că pe de o parte există lucrurile cuantificabile, respectiv cifrele de trafic (peste 16 milioane de vizitatori unici din 2009 încoace, o creștere de 12-15% a numărului de vizitatori de la an la an, o medie de 17.000 de vizitatori unici pe zi din toamnă în primăvară și de 8-9000 de vizitatori în zilele de primăvară-vară) și pe de altă parte există lucrurile greu de cuantificat, respecticv recunoașterea faptului că munca mea a schimbat în bine viețile multor oameni și mai ales pe a mea, contactele realizate datorită blogului, relațiile care au dus fie la prietenii trainice fie la contracte de muncă, întâlnirile cu oameni din țară ori străinătate, uriașa cantitate de informații de care aveam nevoie (uneori fără să știu) și mulțimea de lecții pe care le-am învățat din 2007 încoace.

 logo-hadean-fara-ro-02

E momentul să dau ceva mai departe într-un mod semnificativ și care să conteze pentru cineva care e la început de drum, cineva care caută un loc în care să-și exprime creativitatea, ideile și pasiunea pentru mâncare și fotografie culinară. Dacă vă regăsiți în ce am spus mai sus, vă propun următorul aranjament: gătiți ceva ce vă place vouă, faceți 4-5 fotografii, scrieți rețeta în stilul care vi se potrivește (fără a sări peste etape sau cantități) și trimiteți textul și fotografiile pe adresa office(at)adihadean(.)ro până la data de 28 Decembrie 2014. Dacă îmi place ce văd, public (voi considera că acceptul vostru vine odată cu materialele) în primele 10 zile din Ianuarie 2015. Fiecare rețetă publicată va fi răsplătită cu un set textil pentru bucătărie (șorț, mănușă termoizolantă, prosop) personalizat cu logo-ul adihădean.ro. Trei dintre cei care trimit rețete vor fi aleși de mine pentru a publica săptămânal câte o rețetă pe www.adihadean.ro, prestația lor fiind remunerată. În plus, fiecare rețetă va fi semnată cu numele autorului care poate să posteze și un link spre site-ul propriu (dacă îl are). Dacă internul rezistă un an (am trei posturi disponibile pentru poziția aceasta), va primi un blog cu un domeniu .ro pe numele său, pe care să posteze orice dorește, oricând dorește. Cam asta-i. Dacă vă surâde ideea, știți ce aveți de făcut. Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. Frumoasa idee! 😊

  2. ruse lucian says:

    Vedeti ca nu va functioneaza modulul de „Share” pe Facebook, sau mai bine zis functioneaza aiurea.

    1. Albert Gagionea says:

      Butonul funcţionează, dar administratorul trebuia să treacă link-ul articolul prin sistemul ăsta: https://developers.facebook.com/tools/debug/

    2. ruse lucian says:

      Dle Albert Gagionea se pare ca nu ai inteles ce am spus eu. Eu ca si un amarat de coder in php ma referam la o functie care nu functioneaza pe site ( sau ca functie externalizata prin plugin sau modul ) asa ca reactia Dvs vis-a-vis de „BUTON” poate fi eventual hilara .

  3. Întrebare: Rețeta trebuie să fie originală sau poate fi o rețetă reinterpretată?

  4. Sunt extrem de bucuroasa ca ne oferiti sansa asta! Sper din toata inima sa reusesc sa va impresionez.

  5. Arata foarte bine site-ul si fumoasa ideea cu internii, sper sa gasesti oamenii cu bun-simt ca si tine.

  6. Danciu Ioana says:

    Excelenta ideea,o oportunitate nemaipomenita pentru cei pasionati de a se afirma! (Y)

    1. Danciu Ioana says:

      O idee excelenta pentru cei ce vor sa se afirme in domeniu!Bafta!Felicitari! (Y)

  7. Daca devin (Doamne’ajuta!) intern la adihadean.ro, mai pot sa particip la Masterchef :)?

  8. Bâjbâiac Adrian says:

    Felicitări pentru inițiativă. Ești demn de admirație în tot ceea ce faci.

  9. Ma bag si eu…

  10. Frumos, imi place mult ideea. Esti generos. Particip cu mare placere :)

  11. Marginean Alina says:

    Buna seara
    O idee excelenta mai ales pentru cei incepatori in ale blogului asa ca mine (nu gatit deoarece gatesc de peste 20 de ani ) ,multumim frumos si succes celor care indraznesc ca si mine sa incerce ceva nou ,seara minunata

  12. Frumoasa initiativa dar as dori sa stiu daca sunt acceptate deserturile. Multumesc anticipat pentru raspuns.

  13. Multumim pentru invitatie, o idee foarte buna, ma prezint si eu cu ceva buuun:))))
    Toate cele bune,
    Melinda Pajint
    Buburuzabucatareasa

  14. dude , you are becoming cooler(not as in beer) by each day! baga mare !

  15. sunteti un om frumos. pentru ca spuneti ce ati invatat din 2007 pana acum, pentru ca vreti sa dati mai departe…. mi-a incalzit inima articolul asta. :)

  16. VOICU CARMEN says:

    Felicitari pentru initiativa! Imi place ideea, particip cu mare placere. O zi frumoasa, va doresc!

  17. Andreea Mag says:

    Intrebare, fotografiile trebuie facute in mod necesar de catre cel care gateste? sau se poate apela la un pasionat de fotografie, care de altfel sa isi puna watermark-ul pe aceste fotografii? multumesc si bafta tuturor participantilor!

    1. Adi Hădean Author says:

      fotografiile nu pot avea alt watermark decât al adihadean.ro. autorului i se poate recunoaște paticiparea la finalul articolului.

  18. Eu nu locuiesc in tara , dar sper sa ma primesti si pe mine . Voi incerca sa te impresionez :)

  19. Zarisem titlul in FB, dar abia acum citesc acest articol. Aproape ca am un nod in gat si o furtuna este in capul meu pentru ca ma regasesc total in cele enuntate, oportunitatea este fantastica pentru promovare ca blogger, dar am parerea ca sansele sunt pentru cei care vor sa dezvolte o cariera in meseria de bucatar, cei cu scoala sau care urmeaza o scoala in domeniul gastronomiei.

    Ma mai urmareste si o fatalitate care imi pune piedici cand mi-e lumea mai draga, lucrul in asalt din viata reala ma blocheaza ca blogger adesea, si cum pun pret pe seriozitate in angajament, am deja emotii de parca as fi trecut deja testul :).

    Pe de alta parte, viata mi-a dat lectia ca, tenacitatea in a face bine si frumos lucruri, este cheia care iti deschide usi. In plus, prima conditie ca sa castigi un examen, este sa te prezinti. Multumesc!

  20. idee geniala! ar fi frumos ca si alti profesionisti din alte domenii sa ofere sanse de genul asta…sunt prea multe persoane talentate care nu au nicio posibilitate sa-si demonstreze calitatile. Bravo chef! Nota 10 :)

  21. Buna Adrian. Orice rețetăa?

  22. carmen dima says:

    Domnule Hadean,
    Le doresc succes tuturor celor care aspira a fi internii dvs. Din pacate, pt mine, evident, eu nu am talente culinare deosebite si nu as putea impresiona pe altii, in afara de familia mea, care din dragoste maxima, imi tot lauda incercarile -de multe ori nereusite-de a ma da masterchef! Asta fiind situatia pe terenul bucatariei,, nu imi ramane decat sa cunosc si sa vorbesc despre mancarea altora. In calatoriile mele relativ frecvente, tot observ si tot consemnez-alaturi de o degustare temeinica, evident!-despre mancarea din diferite parti ale lumii. Asa ca daca veti avea nevoie de un intern care sa descreteasca fruntile celorlati truditori in ale bucatariei sau doar de niste povesti simple de calatorie, cu iz de mancare traditionala, va rog sa consemnati candidatura mea umila.
    Cu deosebita consideratie.

  23. Buna seara,

    va putem trimite un preparat pe care l-am facut cu alta ocazie? Ma refer mai exact la poze – am niste poze ale unui desert facute de sora mea, care este mult mai buna decat mine in arta fotografiei.

    Va multumesc!

  24. Daca am gatit ceva mai demult si am poze, pot sa trimit reteta?

  25. Buna ziua, nu inteleg acolo mai mail si cred ca e o greseala office(at)adihadean(.)ro, poate dupa office vine @ nu am inteles dc sunt puse in paranteze ?

  26. Mai sunt doar doua zile pana la inchiderea portilor, si, oricat de mult as vrea, nu ma pot abtine sa va intreb: putem trimite mai multe retete? Una singura nu este edificatoare pentru mine, dar poate fi pentru dumneavoastra…

    Ma nemultumeste reteta pe care am trimis-o, ma nemultumeste in general felul cum fac fotografii, poate as mai avea o sansa trimitand poze mai reusite. Nu ma indoiesc o clipa de calitatea preparatelor pe care le savarsesc, totusi, sarcina de-a alege o singura reteta dintr-o mie este prea grea.

    Astept raspuns pana diseara si daca nu-l primesc voi considera ca si tacerea e un raspuns; voi trimite inca o reteta cu riscul de-a va face viata intortochiata :D

  27. Care este adresa de mail corecta? Aceasta?
    E bine?
    Nu stiu daca am trimis bine .

    1. Adi Hădean Author says:

      Da

  28. Am trimis si eu o reteta,sper sa fie ok si sa fi primit mailul.Multumesc pentru oportunitate. :)

  29. Sunt in Italia, a mers netul extrem de prost in ultimele zile, ieri am reusit cu mare greutate sa trimit o reteta si nu e cea mai grozava Scrisesem 3. Sper ca a ajuns la tine. Acum merge putin netul, nu stiu pt cat timp. A fost furtuna zilele astea la mine. Asta e.
    Doamne-ajuta!

  30. Buna, Adi

    Eu cred ca sunt la polul opus celor ce iti scriu. Imi omor zilnic neuronii in domeniul financiar, mi se intampla sa ajung si noaptea acasa, cand am putin timp vreau sa il dau fiului meu si astfel, nu sunt deloc prietena cu bucataria, o privesc timid desi stiu ca poate ascunde minuni si tot aman momentul in care ne vom imprieteni.
    Cum se poate produce o astfel de „imprietenire” cand timpul e scurt, invatacelul temator, usor descurajabil, dar foarte dornic de reusita?

    1. buna, Mihaela!
      … ma bag si eu in vorba pt ca un pic parca m-a emotionat mesajul tau in care ma regasesc;
      la fel eram si eu in urma cu vreo 2 ani.
      eu, in plus, ma plictiseam de moarte in bucatarie, pana am gasit sa corelez cu meseria mea si astfel am dezvoltat o pasiune din culinarit;
      exista retete care iti iau doar 15 minute ca sa le prepari si nu iti trebuie nici un fel de indemanare; motivatia ar fi bucuria / feedback-ul celor dragi si multumirea ta de dupa;
      niciodata, dar niciodata sa nu fii timida si descurajata; ai invatat tu matematici speciale si te intimidezi in fatza unui pui jumulit? :)

  31. Mihaela,
    Iti voi raspunde eu, pana cand va intra Adi si iti va raspunde si el, cu siguranta. Raspund pentru ca te inteleg. Eu gatesc de foarte multi ani, de cand eram copil, asa ca mi-a fost mereu usor sa incropesc ceva de mancare. Dar am lucrat si eu de dimineata pana seara si cand ajungeam acasa, eram in stare sa mananc si scandurile de la pat, dar sa fie gatite de altcineva. Trebuia totusi sa gatesc ceva pentru copii. Cumparam cate un pui la rotisor(prea crud, prea ars, necondimentat, de multe ori necuratat bine sau vechi si reincalzit), pizza, iaurt, preparate…dar la un moment dat voiam ceva facut de mine. Asa ca m-am specializat pe retete extrem de rapide, care sunt gata in maxim 30 de minute si care nu produc nici multe vase de spalat.
    Asa ca gateam imediat, mancam si aveam timp sa verific si temele copiilor, sa-i ascult ce-au facut in timpul zilei si sa-mi trec ochii si prin agenda personala.
    Sa nu-ti fie teama deloc, deja esti pe drumul cel bun, ai dorinta de a reusi. Adauga si un strop de dragoste si rezultatul va fi la superlativ :) .

  32. propun ca unul dintre cei 3 finalisti sa fie votat de „popor”:
    un post cu un poll inserat, setat sa putem vota doar o data, pe unul singur.
    WP e cu Polldaddy

    1. Adi Hădean Author says:

      dacă-l plătește poporul, cu bucurie:).

  33. corect! am uitat complet de plata …

  34. E tirziu? vrem si noi)
    Putem face sushi, de care nu o mai vazut lumea!

  35. Buna Adi,

    Care e deznodământul? A mers proiectul? Mai faci unul si in 2016?

    Mersi

    1. Adi Hădean Author says:

      da, a fost foarte bine. perioada contractuală a internilor se încheie la 1 martie. până atunci voi face selecția noilor interni.

  36. Felicitari! Sunt sigur ca o sa faca niste super retete!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close