HipMenu – picture your meal

162

Ne-am distrat la Wok’nRoll lansând HipMenu, o aplicație dezvoltată la Cluj sub coordonare americană. Aplicația e un ajutor pentru restaurante pe de o parte (ea conține imagini cu mâncarea din meniu și îți oferă posibilitatea de a naviga prin meniul restaurantului și de a plasa comenzi fie pentru livrare fie pentru a lua tu mâncarea acasă) și pentru clienții restaurantelor, din aceleași motive. Odată ce deschizi aplicația pe telefonul mobil (o găsești în App Store și pe Google Play și o poți descărca gratuit), ți se oferă o listă cu cele mai apropiate restaurante (le găsești și pe cele mai îndepărtate), găsești localizarea restaurantelor pe hartă și, cel mai important, găsești imagini cu fiecare farfurie din meniul restaurantului de la care vrei să comanzi. Poți să comanzi singur sau împreună cu colegii ori cu prietenii tăi, poți să trimiți sugestii via e-mail ori să-ți planifici de acasă mesele la restaurant (nu-oi obligatoriu să comanzi, poți să studiezi meniul, să-ți faci o listă cu opțiuni și să folosești lista pentru a comanda după ce te-ai așezat la masă).

hip

Dezvoltatorii aplicației s-au gândit cam la tot ce-i musai să facă o aplicație de felul ăsta. Încă lucrează la perfecționarea ei, perfecționare care va veni odată cu răspunsul utilizatorilor. Încă nu-s prezente în aplicație toate restaurantele din Cluj dar lista se mărește în fiecare zi. Eu aș zice să-i ajutăm pe oameni să crească și să se extindă și-n alte orașe, și pentru că-mi place aplicația dar și pentru că o aplicație de felul acesta e cu atât mai utilă cu cât are mai mulți utilizatori și cu cât oferă mai multe opțiuni.

hip

Despre distracția de aseară nu spun nimic, las imaginile să vorbească. Le foarte mulțumesc tuturor celor care au fost aseară la Wok’nRoll.  Să fiți sănătoși.

hip

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close