Hai să aducem România acasă

142

Marți plec spre Londra și de acolo la Ramsgate, în comitatul Kent, aproape de malul mării.  Joi, la ora 10.30 AM (ora locală) voi lua torța olimpică din mâna cuiva și o voi purta în alergare ușoară pe distanța de 300 de metri. Apoi o voi preda altcuiva care o va purta 300 de metri din drumul ei spre Londra unde, pe 27 Iulie, va da startul ediției 2012 a Jocurilor Olimpice.Prietenii din presă pot sta liniștiți, antrenamentele mele continuă, zilele astea am reușit să alerg zece mii de metri în 49 de minute și ieri am mai reușit o performanță personală, adică am alergat zece mii de metri în 60 de minute la 1000 de metri altitudine, mai mult la deal decât la vale.

Am adus vorba pe de o parte pentru a vă aminti și pentru a vă promite că o să descriu cu lux de amănunte experiența mea de acolo și pe de altă parte pentru a vă comunica următoarele: Farmec, sponsorul principal al lotului olimpic al României, îmi oferă un tricou semnat de una dintre gimnastele din lotul olimpic, tricou pe care voi fi mai mult decât bucuros să-l dau unuia dintre voi. Pentru asta trebuie să-mi spuneți o poveste cu tema „sport și inspirație”. Dacă se poate, să fie o povestire, adică relatarea unei istorii reale din viața voastră sau despre care ați auzit. O  să las comentariile deschise până pe data de 2 August 2012 la ora 23.00 apoi voi alege un câștigător. Câștigătorul va trebui să-mi dea o adresă din România la care să-i fie expediat premiul.În altă ordine de idei, să știți că-i puteți încuraja pe sportivii români folosind aplicația dedicată de pe pagina de Facebook Farmec. Și de acolo puteți câștiga săptămânal o medalie de argint ori un tricou semnat de una dintre gimnastele noastre. Vă propun să-i încurajați pe sportivii români care participă la Jocurile Olimpice și vă mai propun să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. Multe si frumoase noi experiente sa te astepte pe care sa le traiesti in stilul tau: cu intensitate si bun simt! Bafta Adi!

  2. Succes…E o onoare enorma sa porti torta olimpica..Nu cred ca un baimarean sa fi avut onoare pana acum..Deci Baia Mare te sustina…

  3. Toata admiratia pentru ambitia, determinarea si placerea cu care iti urmezi drumul in viata. Sper ca in acest drum sa ai parte de intalniri cu oameni frumosi, alaturi de care, cu sufletul deschis, sa traiesti experiente interesante. Noi, te vom insoti cu ganduri bune, iti dorim sa fii sanatos si sa revii cu bine acasa!

  4. Felicitari, Adi, pentru perseverenta! Esti o inspiratie pentru multa lume!

  5. Bravo, suntem cu sufletul alaturi de tine!
    Faci cinste numeul de roman…

  6. Bravo, suntem cu sufletul alaturi de tine!
    Faci cinste numelui de roman…

  7. NICOLETA says:

    Drum bun,sunt mandra ca un asa roman ma reprezinta si pe mine(umil om de rand al Romaniei!)la deschiderea olimpiadei.

  8. Felicia Chirila says:

    MULT SUCCES

  9. Felicitari si multa bafta.
    Sa fii mandru ca esti Roman.

  10. szegedi misi says:

    Pai…si ungurii din Turda is mandri de tine. Mult succes, Adi!

  11. Lacrima says:

    Drum bun si mult succes!
    Asteptam sa ne impartasesti momente din experienta unica pe care o vei trai!

  12. Mihaela says:

    Ne dai o lectie de patriotism pentru care nu pot decat sa iti multumesc.

  13. Să fie într-un ceas bun!

  14. Adi Hădean Author says:

    vă mulțumesc

  15. Stanescu Mirela says:

    Felicitari si succes; este minunat ca mai avem sentimente de mandrie si bucurie din partea unor romani. Un gand bun tie si sportivilor nostri.

  16. Bafta Adi in Comitatul Kent!

  17. Helindean L says:

    FELICITARI! M-am intalnit cu prof. Bretan Andrei si i-am povestit despre tine , a ramas impresionat! A pregatit el multi olimpici,insa tu esti singurul care poarta torta olimpica!

    1. Adi Hădean Author says:

      Mulțam. N-am ieșit așa rău până la urmă:)

  18. Helindean L says:

    Dimpotriva.. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close