Join the Conversation

  1. Abia aștept! Aș fi vrut să vin, dar n-am putut, așa că te voi urmări pe internet. :)

  2. sunt home alone si nu am cum sa ajung acolo, asa ca te voi urmari pe net:)
    Succes si spor la treaba sa ai!

  3. Pe langa faptul ca hipersalivez in mod necontrolat, am o nelamurire si o dorinta apriga, Sarea cu Vanilie…de unde pot face rost de asa ceva??? Sau imi fac eu artizanal? In ce proportii? Multumesc :)

  4. adihadean Author says:

    proporțiile-s secret de fabricație e un produs experimental, încă nu-i pe piață. poți să faci tu combinația dar va trebui să încerci până la nimerești:)

  5. Mihai Cozma says:

    Din pacate pentru brandul Nikon (si implicit pentru importatorul Skin) a fost un esec aceast workshop. Lipsa unei prezentari coerente si lipsite de substanta a acestui asa zis ” fotograf profesionist” a dezamagit, nu a reusit sa captiveze pe nimeni. In legatura cu blogerul Adi Hadean aroganta de care da dovada si mai nou si cunostintele de fotografie culinara il plaseaza in disgratie. Rusinos!

  6. adihadean Author says:

    tocmai că n-am pretins a avea cunoștințe de fotografie culinară:). dar dacă asta ai înțeles…

  7. Mr. Cozma .. măcar Dl. Hădean face ceva, e o persoană care se implică în diverse proiecte şi mai mult de atât e bine intenţionat..ceea ce nu se poate spune despre atitudinea ta. Eu cred că e mai important să fii bine intenţionat şi pozitiv. Chiar dacă nu îţi iasă din prima un proiect vei găsi resursele şi sprijinul să duci totul la bun sfârşit.

    Dar tu ?? .. cu atitudinea ta ?? .. ce speri să reuşeşti vreodată prin forţe proprii ??

  8. Dl Miron (aaa era Mihai) Cozma, scrii si tu ca sa vada lumea ca stii scrie? Atunci cand nu cunosti omul te bagi si tu ca musca in aia vacii si faci comentarii despre o persoana! Mama dvs cum se simte?

  9. adihadean Author says:

    marius, să lăsăm mamele afară din discuție, că-i mai sănătos:). mulțumesc.

  10. a fost foarte fain, m-am uitat si mi-a placut! chiar si eu care-s antitalent as putea sa fac ce ai prezentat. Felicitari!
    MC, daca invidia ar durea cred ca multe medicamente ti-ar trebui.

  11. Mersi Adi, pt sfatul cu sarea cu vanilie, am sa incerc sa vad ce-a iesi :)

    Legat de workshop, cred ca una dintre probleme a fost mai degraba legata de neobisnuinta lui Soos de a vorbi limba romana, dar nu a fost chiaaar asa de derajant. Poate doar ca totul a durat ceva mai mult decat mi-am imaginat, dar cateva idei legate de cum sa-mi fac pozele mai „apetisante” tot am prins, si cred ca asta era important. Intr-adevar, mi s-a parut un workshop cu target-ul spre bloggerii de food, nu spre fotografi, dar asta a fost (pentru mine) un lucru bun. De undeva tot trebe sa incepem cu totii, nu?

    Cat despre Adi Hadean, numa arogant nu mi s-a parut, nici legat de mancare si cu atat mai putin legat de fotografie… tine-o tot asa, Adi! :)

  12. Adi,

    eu cred ca tu esti cel mai talentat bucatar roman :) …

    1. adihadean Author says:

      Malina, eu nu cred asta, cunosc personal câțiva mult mai buni la asta decât mine:).

  13. eu nu-i cunosc; si ma gandeam la campania celor cu „romanii care sunt ca noi”; si asa mi s-a parut mie, ca din toate blogurile culinare asta este cel mai fain si ca tu esti asa cum ziceam mai sus.

  14. @Adi
    Scuze, dar nu era o referire anume. N-am continuat si a sunat a injuratura voalata ;). E o poveste pe care am avut-o cu un amic in care zicea ca in loc sa isi sune parintii sa vada ce fac, unii au timp sa injure pe net.

    1. adihadean Author says:

      marius, e ok, nu te stresa, numa zic, să ținem discursul la cote firești:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close