Frigăruia bloggerilor are un sens

392

Nu știu alții cum sunt, da’ mie-mi place tare mult să văd că lucrurile de care mă apuc ajung la final și că au un sens, un rost cum ar veni. Și-mi place și mai tare să am pe lângă mine oameni care se entuziasmează la gândul că-i pot ajuta pe alții. Vedeți deci de ce mă încântă să știu că frigăruia bloggerilor o se le fie de folos unor prunci cu nevoi speciale, tinerii cu insuficienţă renală cronică din cadrul Asociaţiei pentru solidaritate şi Empatie „Claudia Safta”.  Fiecare sută de grame din cea mai lungă frigăruie din lume va costa 5 lei. Banii vor fi puși de doritori într-o urnă aflată la fața locului (Kogălniceanu, în centrul Clujului) și de acolo direct în contul Asociației. Cu alte cuvinte, munca noastră și pofta voastră vor contribui la împlinirea unei bucurii pe care tinerii dializați o așteaptă: o mică vacanță la mare. Nu vreau să spun aici ce înseamnă să fii dependent de dializă, cercetați puțin internetul și îngroziți-vă. Spun doar atât: dacă poți face un bine, de ce să nu-l faci?


Ăștia suntem noi:

Florica și Zicu de la TVDece, Lorand Minyo, Ruben Kislaki, Groparu, Anda Călinici, Dan Ciulea, Alex Ursa, Daniel Rus, Dragos Mone, Bogdan Besliu, Vlad Cucu, Alexandra Craciun de la Urban Gourmet, GabenCristian Gog, Sanda, Mironeasca, Adriana, Mihaela, Alex Bartiș, Andrei Aroneț, Marian Hurducaș, Raluca Crisan, Lush, @Mariuspan, Robert, Maria Eftimie, Andrei Palatkas, Vlad ilariantu‘, Doru Pușcaș, LaideePurpl, Alma, Zăineasca, Stil masculin, Robintel, Dan Oltean (paginadesport.info), Psaico.

Dragii mei din listă (și nu numai), vă rog să preluați afișul și să dați vestea mai departe. Ar fi fain să nu încapă lumea de oameni pe 28 Mai:).

Partener media: Radio Impuls

Aceștia ne sunt sponsorii, dragii de ei:

-avem Pui Fericiți de la Agricola Bacău, și tot de la ei avem cârnații și kaiserul – mulțumim, ne înclinăm

-ceapa vine fix de la Pericei, capitala mondială a cepei (știați că ei au record Guinness pentru cea mai lungă cunună de ceapă?)

-avem inoxul și suportul frăgăruii, de la A la Z, grație domnilor de la CSI România și Italinox (e mare lucrare, le mulțumesc din suflet pentru că s-au legat la cap cu așa ceva)

-avem cărămizile pentru vatră, planșele pentru structura care va susține vatra și cărbunii de la bauMax – jos clopu’, doamnelor și domnilor

Join the Conversation

  1. ce bine! atunci clar ne vedem acolo ;)

  2. nu pui si tu contul asociatiei pe site, sa-mi iau si eu un kil de frigaruie in avans? :))

  3. Frumos şi bun lucru, păcat că nu putem fi şi noi acolo ! Vă dorim succes !

  4. mariana says:

    Da, pacat ca nu putem ajunge. In Bucuresti pe cand o asemenea minunatie?

    Spor la treaba si sa va ganditi si la noi, cei care vom fi absenti :((((

  5. ne vedem la cumpărături:) până atunci spor la plănuit:)

  6. Lucian says:

    In Timisoara cand ajungi sa faci asa ceva? Sau orice altceva ! :)

  7. salatzica says:

    Frumoasa treaba,nobil scop,curajoasa ambitie! Am inteles ca banii colectati vor fi donati unor copii cu probleme renale(dializa) pentru petrecerea unei vacante la mare! Frumos din partea ta,Adi Hadean,bravo blogerilor clujeni pentru oboseala,ambitie si gest frumos!Dumnezeu sa va rasplateasca insutit efortul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close