Frigăruie tweetmeet la Irish&Music Pub

204

Dragilor, se apropie de ultima linie dreaptă plutonul de bloggeri care participă la realizarea mărețului vis al omenirii, acela de a atinge nesfârșitul, sau măcar de a o avea mai lungă (aici completați voi cu unul dintre cuvintele „viață”, „bucurie”, frigăruie”). În acest sens, organizăm ședință tehnică, în prima Vineri după Paște, de la ora 19.30, în celebrul Irish&Music Pub din Cluj (Horea5). Bani de bere și nachos trebuie să ne luăm de acasă, dar frigărui care să ne învețe cu ideea, ne dau cei de la pub. 100 de frigărui după chipul și asemănarea celei mari, cu pui, cârnat, keiser, ardei și ceapă. Ne-ar fi dat una de 100 de metri da’ n-or vrut să ne strice cheful. Deci, dragilor de mai jos, ăsta-i programul pe data de 29 Aprilie. Să ne vedem sănătoși. Ah, să nu uit, dacă mai e vreun doritor, se poate înscrie printr-un mail pe adihadean la gmail punct com. Condiția de bază e să fie onliner și să fie încartiruit în Cluj. Mai sunt maxâm șasă locuri.

Florica și Zicu de la TVDece, Lorand Minyo, Ruben Kislaki, Groparu, Anda Călinici, Dan Ciulea, Alex Ursa, Daniel Rus, Dragos Mone, Bogdan Besliu, Vlad Cucu, Alexandra Craciun de la Urban GourmetCristian Gog, Sanda, Mironeasca, Adriana, Mihaela, Alex Bartiș, Andrei Aroneț, Marian Hurducaș, Raluca Crisan, Lush, @Mariuspan, Robert, Maria Eftimie, Andrei Palatkas, Vlad ilariantu‘, Doru Pușcaș, LaideePurpl, Alma, Psaico.


Join the Conversation

  1. eu nu ma pot inscrie pe mail dar daca bag aici un commet si deseara un mail se pune?

  2. adihadean Author says:

    Da

  3. de mine sper ca n-ai uitat ;) Sau sa iti trimit si mail? :))

    1. adihadean Author says:

      marius, ești pe lista:))

  4. pana la urma sunt pe lista, nu?:)

  5. Adi, vezi ca ai gresit nick-ul de twitter :) e LaideePurpl

  6. La naiba…departe-i Cluju’ !! :)))

  7. Mi-ar fi placut sa particip.. mai mult ca-s din Cluj (partea cu online-ul mai lasa de dorit) da-s incartuit peste hotare momentan.
    Iti zic de pe acum Sarbatori fericite!!! si SUCCES CU FRIGARUIA!!!

    Numa’ bine!

  8. Dacă mai ai un loc, atunci ia-mă și pe mine! :D Și dacă mai ai unu’, vin cu Andrei :)

  9. Din pacate am ratat inscrierea. Mi-ar fi placut sa ma (re)intalnesc cu unii dintre voi. Totusi, sper sa se elibereze vreau loc in ultima suta de metri.

    Bafta cu frigaruia.

  10. Vin si eu daca mai ai locuri :-)

    1. adihadean Author says:

      Din păcate, lista e închisă:).

  11. Atunci vin cu pompoane sa va fac galerie :-))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close