Zece pași, un concurs și câteva vești

171

Am citit zilele astea cartea Primii 10 paÈ™i în fotografia digitală, a lui DragoÈ™ Asaftei. DragoÈ™ e foarte tânăr, are vârsta pe care am avut-o eu când am început să muncesc pentru bani È™i am încetat să le mai cer părinÈ›ilor „bani de buzunar”. Ä‚sta e unul dintre motivele pentru care îl sprijin, aÈ™a cum pot, chiar fără a-l cunoaÈ™te personal. Alt motiv e acela că scrie destul de explicit pentru ca un atehnic cum sunt eu să priceapă oarece. ÃŽn vremea asta, în care aproape oricine își permite un aparat foto È™i în care multă lume pune poze pe bloguri, un ghid de felul cărÈ›ii lui DragoÈ™ e cât se poate de util. Știu sigur că mie îmi foloseÈ™te. Dacă sunteÈ›i la început de drum în descoperirea fotografiei digitale, vă recomand cu drag să cumpăraÈ›i È™i să citiÈ›i cartea asta.

În altă ordine de idei, în ultimii ani, în preajma vânătorii de mistreți de la Balc (nu știu de ce asociez aceste două lucruri, pe cuvânt), Lucia Verona organizează concursul Blog de blog, un concurs cu accente ironice și autoironice, concurs la care pot participa cei care au blog și se încadrează în categoriile concursului. Momentan se lucrează la descoperirea categoriilor, care-s propuse de public. Am deschis acest paragraf și pentru a vă spune că voi face parte din subiectivul și irelevantul juriu care va hotărî cine ce premii ia.

Anul acesta a început bine pentru mine, toate-s la locul lor È™i în bună regulă. Nu vă spun asta ca să mă laud ci pentru a introduce această frază: au început să curgă invitaÈ›iile de a găti prin È›ară. Pe listă pentru perioada Februarie-Aprilie 2011 – IaÈ™i, Sibiu, TimiÈ™oara È™i BucureÈ™ti. Se lucrează la detalii, pe care le voi prezenta cu bucurie în momentul în care vor fi conturate clar. Abia aÈ™tept să ne vedem, să mâncăm È™i să ne simÈ›im bine împreună. Să fiÈ›i sănătoÈ™i.

Join the Conversation

  1. Îţi mulţumesc din suflet pentru cuvintele frumoase. Va urma şi o a doua carte. :)

  2. Cand gatesti in Iasi, anunta! Trebuie neaparat sa degust ceva facut de tine :p.

  3. Am comandat cartea lui Dragos.
    Abia astept sa o primesc.
    Bravo tanarului autor !

  4. @Dragos, FELICITARI !!!
    @ Adrian, duminica placuta ! ( arunca buzduganul cand vii in TM ;) )

  5. Frumos din partea ta ca sprijini un tanar talentat ! Nu stiu de ce te miri ca ai agenda ocupata ,numele Adi Hadean a devenit deja un renume,la mai mare !!Ma bucur ca am inceput si noi sa promovam adevaratele valori. M-am SATURAT de politicieni,demagogi,parveniti,prosti,fanfaroni…etc.!PS mi-ar placea sa te vad zilnic la tv.intr-o emisiune, ce zici ?Ti-ar placea una gen „cireasa de pe tort” ?

  6. adihadean Author says:

    Adriana, anunÈ›:)
    Nicoleta, toate la vremea lor.

  7. Adi sa stii ca astept cu nerabdare sa ajungi la iasi :).

  8. Felicitari lui Dragos! Si te asteptam cu entuziasm la Iasi!!

  9. adihadean Author says:

    mulțumesc. abia aștept și eu:)

  10. nela banga says:

    Se vede cat de mare iti este sufletul,D-zeu sa-ti dea sanatate si multe bucurii,Pt. Dragos este un inceput,succes si cat mai multe realizari!D-zeu sa fie cu noi!

  11. Vă mulţumesc din suflet tuturor pentru cuvintele frumoase! :)

  12. Foarte interesant siteul, frumoase si sincere cuvinte la adresa unui OM valoros, asa cum este Dragos !
    Sa aveti un an plin de realizari si impliniri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close