Zece câștigători pentru Beck’sperience, revelionul din tren

233

Am avut ocazia să le fac program de revelion unora dintre cititorii mei. Mi-ar fi plăcut să le pot face program tuturor, dar știm că așa ceva nu există. Oricum, vă mulțumesc pentru participare, a fost o încântare să vă văd aici. Iată lista cu câștigătorii (dragilor, sper că mi-ați dat adrese de mail corecte, pentru că prin intermediul lor veți primi vești de la Becks, referitoare la invitațiile voastre). Să fiți sănătoși.

1)Ribeiro Nelson says:

December 10, 2010 at 2:54 pm (Edit)

Hello. i know i never wrote here before, and don t ask me how i read u re blog….Google translate works for me… if u can believe this !!! and now i start to understand Romanian…so every day it s easier – !!! my girlfriend watch this blog every day and me…ok first i liked the food she made after u re recipes, then the pictures and then i wanted to start to cook too(i m still clumsy)… so i read u re blog sometimes.
and today
Pam param!!! u have this extra nice gift
and i have to participate! it s too nice. we like this kind of party!!GojiraSuie paparude – i know abut them and now with beam they are super great… u can lisen subcarpati… http://www.youtube.com/watch?v=9KSDJonVx54 . and a ROMANIAN TRAIN :Ddaca vreau pot sa scriu si in romana un pic!! Trebuie sa plec cu trenu la Beclean on New year’s eve!! witch when i asked where it is all my romanian friends where smiling and asking , Hei man, why do u want to go there !!
I think it will be a very nice experience for me, to meet so many new ppl and to practice my Romanian(u know when i drink i speak Romanian well !!!)i m a french guy, but i m not sure u know french so i wrote how i thought it s better. U do a great job here anyway. Have a nice weekend!!

2)Mircescu says:

December 12, 2010 at 8:30 pm (Edit)

Asa de mult vreau invitatia aia ca iti mai dau un comment :)) Bunicul meu a fost mecanic de locomitiva… iti dai seama ce mandru ar fi daca ar afla cum imi petrec eu revelionul.. :D

3)Bass player says:

December 9, 2010 at 8:15 pm (Edit)

Mi-ar prinde bine o “trandaveala” muzicala in ultima zi din 2010. Tot anu’ am tras ca nebunu’ la construirea capitalismului… n-ar strica un respiro… Plus ca as face o surpriza sotiei! Nu i-as spune unde mergem, doar as scoate-o din casa si… ta-dam-ta-dam… am fi in tren. Iar concertul Grimus ar fi cireasa de pe tort… :)

4)raducu says:

December 9, 2010 at 7:55 pm (Edit)

‘neata.
prefer un comentariu aici. bere n-am, deci n-am eticheta. n-am eticheta – n-am nici cod.
asa ca iti spun repede de ce as merita sa fiu in tren. simplu. pentru ca as impusca doi iepuri deodata. vreau de 83636484 de ani sa ma duc la Paparude live, dar n-am timp si sefii nu ma inteleg. Gojira, de asemenea. a “must see”. 2 in 1.
as mai merita si pentru ca papanashului meu (iubitei) ii place sa umble haimana. si n-ar deranja-o sa vada Cluj-ul. ca de carat pe la Sibiu si Sighisoara… sunt satul :D
inca un motiv si inchei: nu merit numai eu sa fiu in tren. gandeste-te ca si cei de acolo merita o companie ca a noastra :D

5)grigore says:

December 10, 2010 at 7:45 am (Edit)

Trebuie sa fiu in tren pentru ca e ultimul an de burlacie…anul viitor imi creste ceva pe deget si impreuna cu ea abem nevoie de o evadare

6) marius says:

December 10, 2010 at 8:09 am (Edit)

Pentru ca revelioanele din ultimii ani nu mai sunt parca ce au fost, pentru ca revelioanele din ultimii ani le-am petrecut mai mult acasa decat inconjurat de lume multa si distractie. Pentru ca ar fi altfel, altfel decat orice Revelion monoton petrecut vreodata.

PS am gresit adresa de mail :D asta e cea buna ;)

OOOo! si pentru ca merge si la Beclean vreau si mai mult! Imi chem toti prietenii in gara sa moara de ciuda ca ma distrez si beau bere gratis! :D

7)trk_evelyn says:

December 10, 2010 at 12:00 pm (Edit)

Ioaaai Adii, trebuie musaaai sa-mi dai si mie o invitatie!! Suna foarte bine ce ai scris tu acolo sus! Ar fi chiar un vis devenit realitate pentru mine. Eu sunt din Arad, am venit la Cluj la faculta si am cam ramas aici. Calatoresc (si calatoream pe timpul studentiei) fooarte mult cu trenul, impreuna cu iubitul meu care e tot din arad. Si cum calatoria pana la arad, cu minunatul accelerat dureaza destul de mult (5 ore!!) de multe ori ne-am imaginat cum ar fi sa facem o petrecere pe tren sau chiar sa ne facem nunta pe tren (avand rudele la arad si prietenii in cluj), si uite ca tu ai putea sa ne indeplisesti acest vis. Trebuie sa-ti mai spun ca ne place foarte mult berea, Suie si Grimus sunt si ei preferatii nostrii si ca sa vezi, nu avem inca planuri de rev!! :D

8)Radu says:

December 10, 2010 at 1:47 pm (Edit)

Vreau şi eu cu trenuleţul berii! Iată povestea “De ce”-ului:

În urmă cu vreo lună, la un chef la noi acasă, înainte să se fi mustit lumea de tot, era vorba despre “Ce facem de rev”. Eu tocmai îmi puneam nişte rom cu cola şi trăgeam cu jumătate de ureche la sugestiile clasico-rasuflate ale prietenilor (gen cabană, apartament, club, piaţa Matei), când m-a trăsnit o idee beton: “Băi,” zic, “ce-ar fi să facem revul în tren? Nu trebuie decât să ne strângem destui încât să cumpărăm toate locurile dintr-un vagon. Prize sunt acum în mai toate vagoanele. Aducem muzică şi băutură. Mergem la mare… de 1 ianuarie ne trezim pe plajă în Vamă!” Ideea mea a fost primită cu entuziasm, însă n-a durat mult până să apară obiecţiile, în mare parte fondate: nu merită, costa prea mult biletul; când ajungem acolo, unde dormim; dacă se leagă de noi nasul şi ne strică petrecerea etc. etc. Ne-am dezumflat brusc toţi şi faza a picat.

Astăzi, stau de vorbă cu o prietenă pe Yahoo, când la un moment dat îmi trânteşte cu nonşalanţă: “I-auzi fază… mai ţii minte ideea ta cu trenul?” şi îmi dă link către articolul tău. Eu, să cad de pe scaun: “POFTIM!! BĂĂ, ăştia mi-au furat ideea!!” Durează câteva secunde până să realizez absurdul reacţiei mele, după care începe să-mi placă. Oamenii ăştia nu numai că au avut aceeaşi idee genială, (am mai spus că sunt modest?) dar au avut şi mijloacele s-o facă să se-ntâmple; ba chiar, la un cu totul alt nivel decât îmi imaginasem eu. Adică… Şuie, Gojira, Marika? 11 vagoane? Where do I sign up??

Aşadar, felicitări Beck’s, şi mersi anticipat Adi în caz că te hotărăşti să-mi faci o bucurie. (că tot veni vorba, mersi şi pentru show-ul de pe trilu, care m-a ajutat să fac upgrade de la omletă zilnică cu brânză şi cartofi prăjiţi)

9)Adina says:

December 13, 2010 at 5:13 pm (Edit)

Un revelion petrecut in tren ar fi incununarea drumurilor pe care le-am facut in acest an pentru a ajunge la diferite festivaluri si concerte alaturi de prietenul meu. Am bantuit tara in lung si in lat iar finalul de an petrecut in acelasi stil ar fi mai mult decat perfect. Daca am si muzica buna si nu trebuie sa bat din gene sa ajung la o intelegere cu nasu’, cu atat mai bine. Oricum o alta oferta de revelion nu am, si daca as avea probabil nu mi-ar ajunge banii. Sporturile de iarna in afara de dat cu sacul nu fac parte din activitatile mele, deci nu pierd nimic daca nu sunt la zapada. Artificii am vazut si de 1 dec, asa ca prefer de rev sa-l vad pe Gojira incantandu-mi urechea. Cam de asta merit si imi doresc sa ajung in acel tren.

10)KooKooL says:

December 9, 2010 at 10:23 pm (Edit)

Pentru ca imi place sa imbin utilul cu placutul, adica beutul si calatoria. Intrebarea este unde va merge trenu’?
Oare iti e mai rau sau mai bine daca mahmuresti dupa o bauta in tren?

Join the Conversation

  1. multumiri din nou!

  2. Ribeiro Nelson says:

    salut mon pote. merci de m’avoir choisi!! je te souhaite une bonne annee a toi aussi! a plus,nelson

  3. yeeeeeeeeei!! multumeeeesc!! imi vine sa strig in gura mare (dar sunt la birou)!! Sunt super incantata! Abia astept!! You’re the best;)

  4. Eu mi-am petrecut revelionul pe tren acum cativa ani, cu o gasca mai mică de prieteni. Am fost cu Mocanita, sus in Viseu, si a fost un eveniment absolut memorabil. Distractie placuta tuturor!

  5. Sa traiasca Domnu’ Hadean! :)

    Vine si el cu noi?

  6. adihadean Author says:

    să fiți sănătoși:). vlad, mi-ar plăcea, dar s-a întâmplat să am deja planurile făcute când am aflat de trenul vesel:).

  7. Multumesc, Adi! Sper sa fie o experienta de nota 10… :)

  8. AAAAA, ce dragut ce dragut :D Nici nu ma asteptam sa castig asa pe ultima suta de metri :D Multumesc, acum stiu ce fac de revelion !!

  9. hihi. multumesc :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close