Nepoți de Crăciun

643

Cristian Gog a fost cu ideea. Că să facem ceva bun și frumos. Că să ajutăm niște oameni pe care nu-i ajută multă lume. Apoi Raluca a zis că ar fi fain să ajutăm niște bătrâni. Unii dintre ei au nepoți, dar alții n-au. Și ar fi frumos să fim noi nepoții lor, acum, de Crăciun. Tare mi-au plăcut ideile, așa că m-am prins. Încercăm să vă prindem și pe voi. Dacă sunteți bloggeri din Cluj (dar nu numai, că sunt bloggeri din Timișoara, de exemplu, care au mulți cititori în Cluj), să preluați mesajul acesta și să folosiți pe Twitter hashtag-ul #nepotidecraciun. Dacă nu sunteți bloggeri dar vă aflați în Cluj Miercuri 22 Decembrie, să veniți la 7 seara în Polus Center, la food court, să asistați la micile demonstrații pe care le vom face pentru voi Cristian și cu mine (el de mentalism, eu da gătit) și să puneți într-o plasă un ceva, o sticlă de apă, un kilogram de zahăr, o cutie cu bomboane, un compot de ananas, un salam, o roată de cașcaval, orice vreți voi și credeți că s-ar potrivi pe masa ori în preajma unor bătrâni. O să strângem tot ce donați voi și o să ducem pachetele la un centru (Doamne ajută, la mai multe) de zi, frecventat de bătrânii cu posibilități puține dar cu nevoi ca ale oricărui alt om trecut de o vârstă.

Sursa foto

Crisitian Gog vă va suci mințile, eu voi încerca să vă sucesc gusturile și ideile despre mâncare iar împreună cu prietenii din comunitatea online a Clujului (vor fi acolo o seamă de bloggeri din Cluj, voluntari pentru o idee frumoasă) vom încerca să vă convingem să donați destul cât pentru 50 de pachete. Măcar 50 de pachete, pentru 50 de bunici. Le mulțumesc din suflet bloggerilor care scriu despre asta și promit că pun și linkurile, numa’ să apară articolele (ca să nu mai spun că pot să le pună ei în comentarii, că de bună samă nu mă supăr, ba din contră). Să fiți sănătoși.

Au scris despre asta: TVdece, Cristian Gog, Raluca, Dan Ciulea, Zăineasca, Ștefan Teișanu, Râsul ca medicament, Daniel Rus, Nicu Bendea, Andrei Eftimie, Radio Cluj, Lorand, Vasile Manu, Alexandra Crăciun, Marius Perijoc, Foaia, Alex Bartis, Psaico, Groparu, Ovidiu Blag, Sigina, Radu Neag, Clon, City News, Kookool, Andrei Crivăț,

Join the Conversation

  1. nela banga says:

    frumoasa initiativa,D-zeu sa va ajute sa puteti bucura sufletele bunicilor fara nepoti!dar cu sufletul si inima voastra nu se poate sa nu reusiti,succes!

  2. Un act nobil…Mai exista si oameni buni,care se gandesc la cei mai putin norocosi…Bravo!

  3. Ildiko Ballok says:

    Imi pare rau, ca numai acum am citit despre aceasta initiativa.Puteam si noi sa ne organizam, avem un magazin pentru bunici si copii in Cluj, puteam si noi sa oferim pachete, chiar cu produse ideale pentru bunici. Va rog sa ma informati daca va mai fi o initiativa de acest fel.
    Multumesc, si un Craciun Fericit.

    1. adihadean Author says:

      Ildiko, nu-i târziu, dacă puteți pregăti câteva pachete pe mâine dimineață, îmi trimiteți un mail la adihadean@gmail.com, vă spun unde să le aduceți sau trecem noi să le luăm:). Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close