Rețete cu poze, un proiect pe care-l recomand

284

A apărut de curând dar se mișcă bine. Îmi place și cred că-i folositor. E vorba despre proiectul semnat Cevabun.ro și intitulat Rețete cu poze. Ce face acest site? Ia fotografii de pe blogurile culinare și le pune într-o pagină. Fotografiile nu-s însoțite de text ci de link spre blogul de pe care a fost luată rețeta. Ca blogger culinar, simt că mi se face un serviciu, pentru că fotografiile mele sunt puse pe un panou alături de altele, ca într-o expoziție „cu vânzare”, momentul „cumpărării” fiind momentul în care utilizatorul dă click pe fotografia mea. Am folosit ghilimele pentru că nu cumpără nimini nimic de fapt, asta o spun așa, ca să nu avem discuții. Ca utilizator, simt că mi se face un serviciu pentru că intru pe o pagină pe care găsesc foarte multă inspirație și foarte multe porți spre inspirația asta. O imagine mă atrage mai mult decât un titlu, atunci când vine vorba desepre mâncare. Cred că-i un lucru bun. Salut și promovez. Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. Noi , cititorii, cred ca ar trebui sa fim incantati ca avem posibilitatea sa culegem retete din mai multe locuri , daca am inteles bine despre ce este vorba .

  2. Buna.Stau de vreo 2 ore si citesc articolele tale :)). Uitai si de mancare si ca imi era foame si de tot. Evident, acum am descoperit site-ul. De 3 luni am demarat si eu un blog culinar, deci e cam tanar acum. M-am gandit ca de prin site-urile romanesti lipsesc retetele quebecoase:)). Eu din punctul asta de vedere,al pasiunii culinare , ma pot considera norocoasa:locuiesc in Montreal, un oras multicultural, unde pot sa gust din apoape orice bucatarie (unele tari, nici nu stiam ca exista pana sa ajung aici).
    Intrebare despre cele 2 site-uri:retetele le adaugam noi?sau ei sunt cei care cauta pe bloguri si fac selectia?

    1. adihadean Author says:

      Anca, am văzut acolo un buton pe carr scrie „înscrie site” (pe retetecupoze.ro). Presupun că îți înscrii blogul și ei îl aprobă, nu știu exact cum funcționează. Mie mi-a scris unul dintre administratori și m-a întrebat dacă-s de acord să folosească poze de la mine:). Succes cu blogul:).

  3. Multumesc de informatie Adi,
    M-am inscris si eu .
    Pup echipa Hadeana. :)

  4. Multumesc pentru informatie, o sa fiu si mai atenta cu fotografiile de pe site daca e posibil sa apara si pe alte site-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close