Fasole frecată da’ un pic altfel în Cook’N Rolla 16

169

Bine v-am găsit. SănătoÈ™i, voioÈ™i? Buun. ReÈ›eta de săptămâna asta e de post È™i e o „prelungire” ori, dacă vreÈ›i, o interpretare diferită, cu câteva note în plus, a areÈ›etei de fasole frecată. Să vedem:


Vezi mai multe video din Divertisment

Update: am uitat să vă spun din prima, noroc că-mi aduc aminte de lucruri, barem mai târziu. O tânără mămică s-a apucat să facă reÈ›etele din Cook’NRolla. Toate. I-a luat un pic de timp (că are de lucru È™i copil mic de crescut) dar până la urmă a răzbit. Eu unul mă simt grozav de mândru pentru că s-a petrecut una ca asta È™i vă dau un link spre blogul Laurei.

Join the Conversation

  1. Frumos!
    Intrebare: de unde-ti cumperi painile? :)

  2. Ce am văzut aici mă duce cu gandul la o întâmplare mai „hazlie” din CroaÅ£ia. Am oprit pe terasa unui restaurant unde, înainte de a ni se aduce felul de mâncare comandat suntem serviÅ£i cu câte o rondea de pâine unsă cu pateu de fasole (zău de nu arăta ca al tău :)) din partea casei. Mâncăm liniÅŸtiÅ£i plăcut surprinÅŸi de gest, ÅŸi când într-un final cerem nota…. surpriză: ce era din partea casei ÅŸi care „în general” după cum ni s-a explicat de către chelneriţă, nu se plăteÅŸte , aici se plătea. Åži culmea nu era nici ieftin. O rondea de pâinică cu pateu de fasole era taman 2 euro. Aproape cât un1 litru de apă, acolo. Am lăsat să se înÅ£eleagă într-un mod politicos că nu ni se pare ok, dar na… am înghiÅ£it în sec ÅŸi ne-am spus: ” Fi-ai fasolea să-i fie!” :).

  3. Arata delicios, fac si eu in week-end, mai ales ca se mananca rece. Imi amintesc ultima oara cand am facut fasolea frecata cu blenderul, i-am pus la pachet tatalui meu si el a crezut ca din greseala i-am pus mancare de bebelusi si a aruncat-o :-)

  4. Radu-Mihai says:

    Cimbru, punem cimbru ca sa nu ne … prea mult! :P Am facut obsesie din trucul asta, dar de fapt obsesia e a sotiei pentru ca-i este mult mai bine dupa. :)

  5. Radu-Mihai says:

    Am uitat sa zic ca mie-mi place, mai mult, cum suna „pasula batuta”. :))

  6. Radu-Mihai says:

    P.S. 2: La multi ani Ioanei!

  7. anca czifra says:

    adi, am un comentariu legat de update-ul tau: imi e ciuda ca nu mi-a venit mie ideea laurei, pentru ca toate celelalte amanunte se potriveau de minune…tanara mamica, plus copil…:)

  8. ce s-a intamplat cu episoadele de la Cook&Rolla???:-s

    1. adihadean Author says:

      andr3i, ce vrei sa spui?

  9. mi-a spus in vreo 2 randuri ca video-urile nu sunt availeble:) da am vazut ca au revenit:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close